aser Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 co byscie polecili co do tych czesci ja mam kupione :radka 9550(gigabyte)128 128 twinMos 2x256 ddr400 CL2.5 no i msi 6712kt400 kupilem tak na szybko ale chyba to nie byl dobry wybor (ew na jaka płyte zminic czy mozna to zostawic poprosze modele z cenami itak wmiare niedrogie 2... co to sa te oznaczenia w ramach CL2.5 CL2.0 ktore lepsiejsze i za co to odpowiada 3 ..aha w tym radku cos mi w ewerescie wykrywa Pole Wartość Typ mikroukładu ATI RADEON 9550 AGP (0x4153) cos nie jest zle bo powinno byc chyba 8 czy to jest ilosc potokow czy jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Płytę bym wybrał Abit NF7 (209PLN w Proline), albo już z SATA Abita NF7-Sl(279PLN w Proline), jeśli jednak nie planujesz OC (albo tylko niewielkie) to ta plyta co masz Ci starczy. 2. Oznaczenia CL to w skrócie liczba cykli opóźnień, czym mniej tym lepiej, czytaj: wzrost wydajności. Tych czasów jest znacznei więcej, ale ten uznawany jest za najważniejszy. Chyba we FAQ jest opis tego, poszukaj i poczytaj. 3. Tego to akurat nie wiem. Może to prawidłowe oznaczenie i oznacza co innego. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Typ mikroukładu ATI RADEON 9550 AGP (0x4153) cos nie jest zle bo powinno byc chyba 8 czy to jest ilosc potokow czy jak 1490134[/snapback] Ten numer to jest ID urzadzenia i nie ma nic wspolnego z iloscia potokow etc. :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 tu nie chodzi o potoki , typu 8x1 czy 4x2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...