darek505 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 co sadzicie o tym sprzecie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=53088421 kupiłem podobny u tgo samego sprzedawcy ale toche zastanawia mnie niska cena zaplacilem niecale 1400 zł duzo tez czytalem na forum o procesorach (niestety dopiero po zakupie) jak myslice dalem sie nabrac na szajsowaty procesor za noska cene jak to sprawdzic prosze o wasze porady i opinie (JAKIMI PROGRAMI SPRAWDZIC JEGO OSIAGI I JAKIE POWINNY BYC WYNIKI) na sprzet mam gwarancje na 3 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) procek jak procek ale z grafa to zes przycedzil :-| Edytowane 10 Czerwca 2005 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak za te cene to.. drogo! :) w tej cenie mozna zlozyc lepszy zestaw (oczywiscie kupujac na allegro ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 dlaczego co grafika jest lipna ?? ale mnie bardziej interesuje sam procesor jak sprawdzic jego wydajnosć i jak sie sprawdza temperature kompa prosze pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 aida32 - temperatury i inne parametry kompa pcmark (i wiele innych) - wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Nawet, jeśli to najgorszy 3,2 GHz, to i tak nie on bedzie "waskim gardlem" tego zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 w wiekszosci zestawow komputerowych w sklepach i na allgero procek nie jest waskim gardłem:P najwydajniejsze sa zestawy z A64 256MB i Radkiem 9200SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 bo większość ludzi patrzy tylko na procek i dlatego można im wcisnąć badziewie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 dlaczego co w tym zestawie jest lipne odpiszcie plis i gdzie w aida znajduje sie temperature kompa w jakiej zakladce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 plyta glowna jest na słabym chipsecie (zdecywodanie lepiej p4p800-x - cena powinna byc podobna) karta graficzna (pewnie odpowiednik cenowy z pod znaku ati bylby wyraznie szybszy) zasilacz... ten procek potrzebuje >100W, a zaslika ma napisane 350W (czyli najpradowpodobniej 280-300W) - ale jesli nie krecic to powinien wystarczyc (sam mam megabajta o takiej 'mocy') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...