kkmajewski Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 witam. kupiłem na allegro irdę na usb. jednak płytę ze sterownikami zgubiłem. Z jakiej strony mogę pobrać sterowniki do irdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jezszce podaj : 1. CZy ira pod USB czy pod MOBO? 2. Na jaki system Jesli pod USB to wpisz w googalch nazwe IRDY [konkretnie - firma - powinienes miec na ksiazeczce, czy na samej irdzie] i na ich stronie znalesc sterownik... Jak irda ejst kabelkami pod plyte glowna to : 1. Dobrze ustaw BIOSA [ schematy na www.google.pl ] 2. Win Xp sam wykryje, 95.98 musisz sie posluzyc TYM: http://www.irda.pl/Instrukcja.htm Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkmajewski Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ta irda jest na usb. To Irda wireless Bridge model BW620. to piszę na pudełku. Jeśli wpiszę to w google wyskakują mi same sklepy a nie strony z których ożna ściągnąć sterowniki. może masz jakiekolwiek sterowniki, myślę że powinny pasować. Mój adres kkmajewski@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Trza by sprawdzić na jakim chipie jest ;) U mnie na XP moją wykrywa bez problemu, Sigmatel ST4xxxxx(nie pamietam dobrze) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkmajewski Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Moją też wykrywa w Xp ale w menadżerze sprzętu piszę tylko Usb to serial urządzenie nieznane. więc jeśli ma ktoś sterowniki to bardzo proszę o przysłanie ich mi na adres kkmajewski@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 To jest to? :unsure: http://driver.ze.bz/ :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 stery do irdy?? pierwsze slysze. moja podlaczana do mobo wykrywa bez problemu. a tak poza tym to chyba nie ten dzial, prawda Zav?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Zły dział, przenosiny do innych komponentów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Jeśli wpiszę to w google wyskakują mi same sklepy a nie strony z których ożna ściągnąć sterowniki. http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie chciałbym zaścmiecac forum nowymi tematami więc odswirzam stary. Mam problem z podłaczeniem telefonu . Chciałem wykorzystać irdę z płyty. Moja płyta to abit nf-7 Próbowałem już róznych konfiguracji biosu ale nie wykrywa telefonu. W xp pokazuje ze powinno grac. Dioda cały czas sie pali... mimo że jest ustawiione hi,lo Sciagnołem tez programiki sony -ericsona do zrzucania plików i tez nic. Mam telefon se j200i Łączy sie z innymi komórkami prze irdę więc to nie wina telefonu. Jakies pomysły bo ja już nie mam siły :mur: :mur: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...