Serchio Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam. Dostałem wczoraj laptopa firmy IBM :) Przyszedł ze Szwecji. Ponieważ jest to tzw. laptop z odzysku - firma chciała wyrzucić je na śmietnik :( nie posiadam dostępu do systemu. Po odpaleniu laptopa ukazuje się okno logowania systemu windows 2000 i niestety trzeba znać hasło administratora. Czy istnieją jakieś uniwersalne klucze? P.S. Laptop nie posiada stacji dyskietek ani cd :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Z tego co wiem to nalezy skopiowac jakis tam plik z windowsa i byl program do wyciagania z tego hasla polookaj troche na google to tam jest na 100% ja tez polookam i jak znajde to dam Ci znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a nie lepiej wymontowac dysk, podpiac do jakiegos kompa i odczytac/sformatowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Było na forum. Szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...