d100yec Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Musiałem wymienić dysk i zainstalować linuksa od nowa. Na pierwszy ogień poszły sterwniki do karty graficznej. Później chciałem skonfigurować neo. Uruchomiłem więc skrypt speedtouchconf wpisałem wszystko po kolei potwierdziłem i wywala taki oto błąd: No further user interaction is required. Configuring SpeedTouch Driver... Software Configuration - SUCCESS Building SpeedTouch Driver... Software Build - SUCCESS Installing SpeedTouch Driver... Software Installation - SUCCESS Creating ppp files in /etc/ppp You can ignore any insmod hints here...2.6.11-6mdk *** Configuration finished. Starting the connection *** cze 10 18:22:40 CEST 2005 The modem lights should start flashing for approx. 60 seconds... You might see some messages about USBDEVFS_BULK failed - you can ignore this. cze 10 18:22:40 CEST 2005 The modem_run command failed (code 235) modem_run results: Mutex value not OK FAILED because of modem_run error 235 O co chodzi z tym modem_run error 235?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...