Chaos Gdańsk Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 nowy kominikator super http://www.meetro.com/ powiedzcie co o nim sądzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wszedłem na stronę, zobaczyłem krzaki, wyłączyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wszedłem na stronę, zobaczyłem krzaki, wyłączyłem. 1490455[/snapback] Wszedłem na stronę, nie zobaczyłem żadnych krzaków, tylko kolejny z wielu komunikatorów, ale jakoś nie chce mi się go testować :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Krzakow nie ma opera cos wali . Komunikator jakich wiele . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 dokładnie, nie wiem co w nim takiego fajnego. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 nie mam zamiaru za bardzo go sprawdzac... zostaje przy dobrym i sprawdzonym konnekcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Obsluguje on wogole protokoly polskich komunikatorow? Chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro20 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 fajne jest to że przy profilu można dodać fotke narazie z tych co miałem jedynie taką opcjie miał AQQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 To naprawde malo miales, albo nie poznales do konca funkcji. Np. Tlen tez takie cos ma (plugin). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 fajne jest to że przy profilu można dodać fotke narazie z tych co miałem jedynie taką opcjie miał AQQ 1534817[/snapback] looknj na fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jakoś nie przypadł mi do gustu wizualnie, a foty przy kontaktach heh AQQ, też to ma, ale ja z tego i tak nie korzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...