[Shinigami] Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Ostatnio mnie naszła chętka na gre ze skuterem wodnym. Nie interesują mnie rzeczy typu piraci z karaibów jak coś :D Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Patrzę na tytuł - H2O i myślę sobie kto jeszcze w takie małe, acz przyjemne gierki gra. Ale widzę, że chodzi o jakieś skutery wodne, a nie o grę H20. Jeśli ktoś tej gry nie kojarzy, to powiem tylko, że jest to coś na wzór lemingów. Bardzo miła gra na odstresowanie się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Sorry za wprowadzenie w błąd :] a tej gierki nie moge namierzyć :/ zarzuć screenem czy cuś 8) Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie zarzucę, bo nie znajdę takiego screena :) Gierka musi mieć już 5-6 lat co najmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A czy sa jakies gry o tematyce sportow wodnych tylko i wylacznie a nie,ze mamy do wyboru inne sporty niezwiazane z tematyka wodna.Czyli np w 1 levelu mamy wyscifgi plywackie:kraul,delfin czy styl dowolny.W 2 scigamy sie jakims kajakiem.W 3 np skok z trampoliny ze sztuczkami w powietrzu,itd.To by byla gra.Ostatnia taka byla na C64 na stacje dystkietek - Olimpyc Skier.Ciekawe czy ktos pamieta te czasy.Ta gra ma tylko 18 lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Pamietam prezentacje Dreamcast i jakies skutery wodne. Non stop w Game One to widzialem i na tamte czasy po prostu nie sposob bylo oderwac oczu od tych prezentacji. Predkosc 100KM/h i delfinki obok zasuwajace, a grafika cudna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 na N64 była bardzo fajna gra o skuterach wodnych, fajnie sie tricki trzaskało :] tylko problem w tym ze nei pamietam jaks sie nazywala :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Blue Racer albo Wave Racer 64 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ale cos tego typu co pisalem :) zeby bylo all in one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 na Dreamcasta była wspaniała gra wodna Ecco ;] co sie delfinem pływało ;] ehh... zatrzymałem sie na 3 poziomie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 na N64 była bardzo fajna gra o skuterach wodnych, fajnie sie tricki trzaskało :] tylko problem w tym ze nei pamietam jaks sie nazywala :mur: 1492873[/snapback] Surf Rocket Racer(Wave Runner) pewnie o tym mówisz ale rzeczy na Nintendo i dreamcast to troche nie ta liga panowie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 na Dreamcasta była wspaniała gra wodna Ecco ;] co sie delfinem pływało ;] ehh... zatrzymałem sie na 3 poziomie ;] 1493529[/snapback] Wave race 64 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Pamietam prezentacje Dreamcast i jakies skutery wodne. 1490986[/snapback] AquaGT. Tak sie sklada ze mam ta gre i troche w nia gralem na dc. Ogolnie to slaba. Jakby to napisal hydro2 - Daje jej 5/10 :D http://mcm.planetgamers.com/article.asp?ID=3066&etat=Test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 AquaGT. Tak sie sklada ze mam ta gre i troche w nia gralem na dc. Ogolnie to slaba. Jakby to napisal hydro2 - Daje jej 5/10 :D 1493978[/snapback] hydro na poczatek dalby jej 7/10, potem pogralby troche, wciagnelaby go, zmienil ocene na 8/10, zeby w koncu obnizyc do 5/10 z powodow trudnych do okreslenia - pewnie przez to, ze nie udalo mu sie jej skonczyc w tydzien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 hydro na poczatek dalby jej 7/10, potem pogralby troche, wciagnelaby go, zmienil ocene na 8/10, zeby w koncu obnizyc do 5/10 z powodow trudnych do okreslenia - pewnie przez to, ze nie udalo mu sie jej skonczyc w tydzien :D 1495731[/snapback] a samodobro by najpierw zobaczyl demo,powiedzial,ze kiszka bo demo tak wyglada a nie inaczej a nastepnie wlaczyl gre na ps2 i stwierdzil,ze jest bardziej rozbudowana i z ladniejsza grafika niz ta sama gra na peceta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 A ja bym powiedział Robicie mi tutaj bałagan bo nie piszecie nazw gier tylko ze sa te gry :P Wiem że kilka sie pojawiło ale nadal szukam lepszych propozycji :) a rzeczy na dreamcast odpadają bo nie chce mi sie tego emulować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...