remix122 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 witam wszystkich :) nastaje kiedyś taki czas że wentylatory w obudowie zaczynają strasznie hałasować i stają się strasznie nie znośne :angry: a w moim przypadku jest to wentyl chodzący na karcie graficznej moje pytanie brzmi czy moge zastąpić go zalmanem ZM-NB47J?? moja karta to GeForce2 GTS 200/400 pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Możesz go zastąpić, nie niedawno kleiłem takiego na radku 9100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 hrhr ja aktualnie mam taka sama karte chlodzona wlasnie zalmanem, jak na razie nic sie nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Bez problemu pociagnie. Zmienilem kiedys na spro mniejszy pasywny, Karta sie nie krecila wiec nic nie stracilem z osiagow. Jedyny problem jaki wystapil to grzejacy sie bardzo mosfet na pcb. Laminat troszeczke zmienil kolor ale karta diala do dzis u kumpla. Edytowane 12 Czerwca 2005 przez culmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...