hinco Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 mały ot jest jakisskklep iinternetowy z pleksą albo poliwęglanem? kiedys szukałem i pamiętam że ciężko było o taki a poza tym drogo wychodziło... :/ a w agencjach które wczoraj odwiedziłem (sąsiad) powiedzieli że mają taka ale do 6 mm i nie opłaca sie kupować mniej niż arkusza (nie wiem jakie ma wymiary ale pewnie duzy i drogi;/) oferty na allegro są takie,,,, badziewne? :wink: jakoś nie mam przekonania do takich skrawków [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 no i wez tu kazdemu dogodz :) w kolejnej partii czesc bedzie taka czesc taka :D 1551281[/snapback] Hmm a można prosić fotkę tak z boku? Ten korek wystaje dużo ponad poziom plexy? Przez chwilę pomyślałem, że jeśli wsadzić go do Chiefteca na te szyny to możnaby go trochę wysunąć do przodu przed przedni panel, dolać wody i wsunąć znowu, ale ten korek będzie zahaczał o napędy :/ (Mam 4 sloty 5,25 z czego 3 już zajęte :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 odswieze temat i zapytam się o wysokość tego rezerwuaru chodzi mi o łączną wysokość tzn razem z tym kwadracikiem i korkiem ma ktos moze pomysł czym kleić takie reziki zeby moznabylo sobie samemu zrobic silikon odpada bo nie "trzyma" dobrze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 odswieze temat i zapytam się o wysokość tego rezerwuaru chodzi mi o łączną wysokość tzn razem z tym kwadracikiem i korkiem ma ktos moze pomysł czym kleić takie reziki zeby moznabylo sobie samemu zrobic silikon odpada bo nie "trzyma" dobrze :/ 1603359[/snapback] TEN kwadracik jest w srodku pojemnika wiec nie przeszkadza... korek nie wystaje poza obreb zatoki 5,25"... niedlugo aktualizacja tematu... dlugo oczekiwany 5,25" Easy_On :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 rezik moze byc klejony acryfixem tylko pytanie którym (jest kilka rodzaji),ponoc 192 jest dobry ale podobno drogi?? miał któś z nim styczność ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja kleiłem mojego reza 116 i jak dla mnie wypas. A dałem za niego 8zł na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Obecnie nie ma żadnych wystawionych... ale były... acryfix 192 - 9zł acryfix 116 - 8zł Zagadaj do gościa czy będzie jeszcze wystawiał... jak tak to daj znać.. sam wezme... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Obecnie nie ma żadnych wystawionych... ale były... 1608233[/snapback] Wyslalem maial z zapytaniem czy ma jeszcze. Czym najlepiej ciac plexe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Wyslalem maial z zapytaniem czy ma jeszcze. Czym najlepiej ciac plexe ? 1612385[/snapback] wyzynarka -> trzeba dobrze zabezpieczyc powierzchnie przed otarciem, potem papierek scierny do wyrownania krawedzi dremel w ostatecznosci, ale ze specjalna tarczka z zabkami fajnie idzie Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez pit202 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tak własnie... ;) Wyżynarka z brzeszczotem do metalu (pamiętaj ;) ) Ja potem obrabiam plekse (hmm modeluje-profiluje) końcówką na dremelu.. tym takim wałkiem co na nim papier ścierny jest ;) Potem już papiery ręczne... od 600 w zwyż... a potem pasta polerska i... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Wyslalem maial z zapytaniem czy ma jeszcze. 1612385[/snapback] Jak odpisze to daj znać bo ja też bym był chętny na 116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 dajcie mi tez znac jak z klejem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 odpowiedz od sprzedawcy brzmi "póki co wszystko sprzedane" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 odpowiedz od sprzedawcy brzmi "póki co wszystko sprzedane" 1614471[/snapback] Jesli potrzebujecie tilt moze załatwic za 30zł sam kupowałem u niego THX a klej naprawde super ci co sprawdzili jego "moc" wiedza o czym mowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...