BLANTMEN Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Hej. Sprawa wygląda nastepująco: Jakiś czas temu zablokowali mi internet z powodu braku płatności. Okazało się, że ojciec nie płacił przez jakiś czas (ale w to nie wnikam). Poszedłem do nich wszystko wyjaśnić. Kazali zapłacić zaległe raty. Jeszcze tego samego dnia pobiegłem do agencji PKO, żeby wpłacić pieniądze. Z potwierdzeniem udałem się do admina, żeby odnotował że zapłacone. Po kilku dniach znowu mi wyłączyli z powodu braku płatności. Wkurzony poszedłem z książeczką i okazało się, że nikt nie zapisał że uregulowałem braki w płatnościach. Koleś odnotował co i jak i było dobrze ... do dzisiaj :evil: Włączam gogle a tu okienko - za 3 dni zostanie zablokowany dostęp do sieci z powodu braku płatności ... Jutro oczywiście się tam przejdę zrobić awanture, że bajzel mają nieziemski. Ale nie chcę na tym kończyć. Gdzie mogę zgłosić reklamację, albo jakieś zażalenie na nich ? Bo to przestaje robić się śmieszne :? Wogóle - co byście na moim miejscu zrobili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 placic w terminie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Płacę w terminie :wink: Pozatym, nawet gdy wcześniej spóźnialiśmy się z zapłatą to nie było takich problemów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Znajdzi innego ISP i po klopocie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Myślałem już nad tym, ale u nas na osiedlu nie ma niczego lepszego, a na Neostrade mnie jeszcze nie stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 zlecenie stałe ;) będziesz płacił bardziej w terminie ;) poza tym numer koma do admina i hjak cos nie tak mozesz go bombic smsami z gg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 A on cię wtedy bombnie jakimś małym wyłączeniem netu co 10 minut ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mnie nie ;] bo nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...