kruszczol Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 witam, i bardzo proszę o pomoc i opinie a sprawa wyg. tak: mam taki komp( :mur: ) to zestaw optim z 99r.-SIS620/5595+cel.500+hdd 4.3Gb+graf.zinteg.sis620.2-8mb(Sic!)+voo2.12mb+moni.OPTIView15" ten sprz.wtedy sporo nawet kosztował tylko że mnie to tak napr.wogóle nie interesowało, do czasu... jakiś rok temu mósiałem skończyć z moim ukocha.judo i przysiadłem do kompa i wciąga mnie coooraz bar.tylko że na tym komp.już prakt. nic niemożna zr.nawet z inter.mam problem i o co chodzi ludzie, o to że mam max(i to naprawdę max.)z 500zł z tego co się orientuję to absolutnie nieopłaca się czegokolw.dokupować do tego kom.(a nawet. co???) czy waszym zdaniem jest szansa wcisnąć komuś to padło i za ile nast. za całą kwote kupić next złom ale jednak coś lepszego czy raczej sądzicie że lepiej sobie darować bo wtopie tylko bezsensu 500zł(szkoda bo co ja będe qrwa robił) eh pomóżcie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 jakakolwiek inwestycja jest zbędnym wydatkiem. masz dinozaura niestety. btw ortografia i interpunkcja leży. i nie mów ze masz dys-coś-tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Odwiedz babcie, dziadka, chrzestnych i powiedz ile masz pieniedzy, te 500 to jest jak nic, tyle to Cie bedzie kosztowal zestaw płyta, procesor i pamięć. Musisz jeszcze dysk kupic, pomyslec o grafice, zasilaczu (stary moze miec problemy). Monitor jeszcze narazie Ci wystarczy, kiedys kupic uzywana płaska 17''. Zeby cos z tego bylo musisz miec mniej wiecej 800-1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 % za ortografie przyznane.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 wystaw tego kompa na allegro, ludzie kupuja takie kompy za niezłe pieniądze :D za coś koło kafla złozysz podstawowego jak na dzisiejsze czasy kompa :) a za 1300 to już jest całkiem całkiem maszynka np. abit nf7,semp 2200,2x256MB,rad 9550,hdd 80 GB,cdrw x52,buda z psu - modecom. jakieś 1.5 miesiąca temu składałem taki zestaw i wyszło równo 1300 a że na wakacje ceny spadają to wyjdzie taniej, radka kręcisz, procka z miejsca na fsb 200 mhz i cieszysz się tanim a dobrym kompa - co do zaproponowanej przezemnie karty poczytaj na forum, o sempronie oczywiście też. mozesz of course zlozyc zestaw na asrocku i jakims radku 9200se i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 256 MB ramu, ale osobiscie uwazam, że nie ma to sensu <_< więc jak mówię, dozbieraj ile mozesz,sprzedaj starego kompa i ciesz się nowym :D byw oczywiscie pisze tu o najtanszych mozliwosciach, poniewaz mozesz jeszcze kupic semprona 2600+ na s754, ale to podnosi koszta proca i już abit nf7 nie wchodzi w grę, tutaj masz juz więkze mozliwości o/c :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...