ArtifeX Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Witam. Mam taki problem. Sciagalem plik (iso) z ftp Total Commanderem, przerwalem i po wznowieniu wyskakuje mi ze pliki sie roznia. Probowalem uciack koncowke programami CutOf, Tnij i File Modifocator jednak chyba plik jest zbyt duzy (3,3 GB) i wyskakuja w wszystkich tych programach bledy. Jak moge inaczej uciac koncowke pliku (moze jakies inne programy) Bardzo prosze o pomoc. Z gory bardzo dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ponowie pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) 1. Takie ponawianie tematu jest denerwujące (2 posty pod rząd). 2. Przeprowadziłem szybki test: Przerwałem ściąganie pliku w Totalu i potem próbowałem go jeszcze raz ściągnąć. Do wyboru miałem między innymi "Zastąp" oraz "Dokończ przerwane ściąganie". Wybrałem opcję nr 2 i kontynuowało ściąganie bez problemu. U Ciebie powinno być tak samo. Jeśli nie, to możliwe, że ściągało z błędami (co w sumie nie powinno się zdarzyć). 3. W ostateczności zostaje ściągnięcie pliku jeszcze raz. 4. Jeśli plik ma powyżej 4GB, to chyba wiesz, że partycja docelowa musi być na NTFS (a nie FAT32)... ? Edytowane 12 Czerwca 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...