tommek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 hej mam do sprzedania w 100 % sprawne rzeczy: Obudowa ATX + zasilacz 300W Płyta główna: Epox-8KHAL+ Procesor: AMD Athlon XP 1600+ CD ROM: LG 48x Mozecie powiedziec mi ile mniej wiecej wolac za wszystko albo za poszczegolna czesc?? dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Dobrym wyznacznikiem jest allegro. Sprawdź ile ludzie daja za Twój sprzęt. Wiadomo - coś jest warte tyle ile ktoś chce za to zapłacić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawczak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja dołączam sie do tej prosby, ten ,,sprzet" :lol: co w sygnaturce, ale tylko proc plyta i ramy... ramy noowki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ja wiem ze allegro:) ale tam ceny sa bardzo rozbiezne ( np licytacje itp ) wiec jak bedzie z tym sprzecikiem (epox itd) ????? ile brac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...