manticore Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 W laptopie siedzi combo QSI CDRW/DVD SBW-241 i przy nagrywaniu dochodzi do trzydziestu paru sekund i przestaje wypalac, staje i nic. Raz nawet dalem mu chwilke (30 min, sic!)ale do niczego to nie doprowadzilo. DVD czyta bez problemu, moze mi ktos rozjasni o co chodzi i jak to zreperowac, o ile sie da. dzieki za wszelkie rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 W laptopie siedzi combo QSI CDRW/DVD SBW-241 i przy nagrywaniu dochodzi do trzydziestu paru sekund i przestaje wypalac, staje i nic. Raz nawet dalem mu chwilke (30 min, sic!)ale do niczego to nie doprowadzilo. DVD czyta bez problemu, moze mi ktos rozjasni o co chodzi i jak to zreperowac, o ile sie da. dzieki za wszelkie rady 1491336[/snapback] Jak masz dostep do lasera to zacznij od przeczyszczenia go. W dalszej kolejnosci bedzie wymontowanie calego napedu i gruntowne czyszczenie , smarowanie prowadnic i slimakow.... Chyba ze to wszystko to wina systemu operacyjnego ale na to nie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rys_ds Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 raczej to malo pomoze... poprostu te napedy sa KIEPSKIE niestety... sam mam podpbny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...