Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Hej Chcialem kupic sam blok z CPC ten od zestawu 12 db ale nie wiem czy jak mu walne pompke typu 800l/h albo 600 l/h to mi nie wywali wezy w kosmos bo blok jest za ciasny czy cos takiego. No chodzi mi czy se chlopak poradzi z takim przeplywem wody. Zanzaczam ze WC jescze nie mam, a planowane jest ono na planowanego procka Celina 700@1050 - wlasnie o to @1050 najwiecej mi chodzi, bo ja tylko po to tego procka chce brac, zeby go wlasnie na tyle @. I wychodzi mi z rachunku ze taniej bedzie kupic WC i celine 700 niz celine 1000 z AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 nie powinno rozsadzic, to nie sa przeciez pompy cisnieniowe, a te kpmpi to jak beda mialy duzy opur to poprostu bedzie slabiej plynela woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Nie wywali przeciesz blok z zestawu 12 niczym sie nie ruzni od zestawu 16 a w 12 jest pompka 250l/h a w 16 600l/h wiec 800l/h tez pujdzie bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...