HELLBOY Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Tak jak w temacie. Nie mam pojęcia. Jest to pierwszy twardy, który chcę rozebrać. Odkręciłem 6 śrubek dookoła obudowy, 3 śrubki trzymające spodnią elektronikę, odpiąłem tą elektronikę od obudowy dysku jak i odpiąłem taśmę z silnika, dzięki czemu jest już całkiem odłączona. I co dalej. Obudowa nie chce się rozłożyć. Żadnych śrub ani mocowań nie widzę, ale nie chcę na razie nic na siłę. Na odpowiedzi typu, co robisz zepsuje się odpowiem od razu. Jemu już chyba nic nie zaszkodzi, ale nie chcę używać łomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jesli myslisz ze dysk po otwarciu i ponownym zamknieciu bedzie dzialal to sie mylisz:D Niewiem po co dokladnie chcesz to robic ale calkiem mozliwe ze obudowa tego dysku jest wogle nierozbieralna. Jak kiedys niszczylem sobie stare Seagate U6 to rzucalem nimi o chodnik a otworzyc sie nie chcialy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 POjeździj po naklejach i wyczaj mniejsce gdzie są sróbki...odkręć je i już :D sam tak robiłem przy rozbieraniu samsunga 3.2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...