xtoff Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Ktory z podanych odtwarzaczy byscie polecili i dlaczego Manta Emperor 2 Manta Prince Wiwa HD 228 Bellwood 301 Edytowane 12 Czerwca 2005 przez xtoff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 MANTA 010 PRINCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 zastanow sie czy nie lepiej jakiegos K|I|S|S'a ja posiadam model dp-1000 i jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 K|I|S|S jest troszke za drogi. :/ Chce kupic cos do 300zl. Jaka jest roznica pomiedzy Manta Emperor 2 a Prince? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Obudowa ;] Manta ma ten plus, że często wydają nowy soft uwzględniając 'zachcianki' użytkowników ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 mam wiwe HD228, znajomy posiada bellwoda 301A wejdź na napisy.org kliknij na sklep i sobie zobaczysz , generalnie te odtwarzacze to to samo tylko bell.... jest solidniej wykonany, zero problemów z odtwarzniem filmów (poza Qpel i gmc), no i cena rewelacja za moją wiwke z wysyłką dałem 246zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 A jak wyglada w przypadku Prince odtwarzanie mp3? Bo w przypadku Emperora 2 z tego co mi wiadomo nie dalo sie przegladac katalogow tylko muzyka leciala "po kolei". Bez mozliwosci robienia playlist. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 w princu mozna latac po katalogach, oczywiscie jezeli nie jest odtwarzana muzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ktory z podanych odtwarzaczy byscie polecili i dlaczego Manta Emperor 2 Wiwa HD 228 Bellwood 301 1491439[/snapback] zaden nie lepiej dolozyc troche i kupic pioneera 470?? wgrywasz soft robiony przez Gufiaka i masz tiptop niezawodną maszynę przewyzszajacą o kilka klas te wyroby powyzsze "made by miecio in garage" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::Dj Ventyl:::.. Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 zaden nie lepiej dolozyc troche i kupic pioneera 470?? wgrywasz soft robiony przez Gufiaka i masz tiptop niezawodną maszynę przewyzszajacą o kilka klas te wyroby powyzsze "made by miecio in garage" 1492762[/snapback] Popieram kolege sam mam i jestem z tego odtwarzacza bardzo zadowolony a gufiak zrobil juz bardzo duzo udoskonalen do tego odtwarzacza. naprawde warto dolozyc te kilka groszy do tego sprzeciku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ile kosztuje owy pioneer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ile kosztuje owy pioneer? 1493549[/snapback] masz neta??? masz masz goole?? masz to se qrna wygoooglaj ceny a nie wszystko podac na tacy i moze jeszcze online soft wgrac??? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 juz sie nie denerwuj, bo przepukliny dostaniesz, tak w ogole to soft do swojego kissa wgralem przedwczoraj, ale dzieki za propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Pioneer 470 odpada ze wzgledu na cene. Nieprzekraczalnie gorny pulap dla mnie to 300zl. Odtwarzacz ma sluzyc TYLKO i wylacznie do odwarzania DiVX/XViD ,ew. mp3 (do DVD mam juz sprzet z troszke wyzszej polki, tyle ze DiVX nie czyta, dlatego wogole ten temat). CO jest dla mnie wazne: Bezproblemowe odtwarzanie wyzej wymienionych formatow (z dzwiekiem w mp3 lub ac3). bezproblemowa obsluga napisow (z polskimi znakami). i zeby ogolnie toto chodzilo skladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja mam Emperora 2 i jest rewelacyjny, czyta wszystkie divx, xvid z pl napisami w formacie txt, nawet klipy mpg (ktore myslalem ze nie pojda). dodatkowo mozna wylaczyc niebieskie podswietlenie frontu. jedyna wada to ta ze nie obsluguje DTS'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Emperror 2 to to samo co prince, tylko, ze prince ma lepsza obudowe jak dla mnie ;) i polecam ci go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiz- Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 masz neta??? masz masz goole?? masz to se qrna wygoooglaj ceny a nie wszystko podac na tacy i moze jeszcze online soft wgrac??? :mur: :mur: 1493561[/snapback] haha soft wgrywac online, dobry pomysl. Mozna by jakis biznes rozkrecic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Czytalem gdzies recke Prince'a i napisal tam recenzent, ze zdaza mu sie w dynamicznych scenach przycinac (przy divxach) nie wiem jak to w przypadku Emperora. A u was (wlasciciele nadmienionych) zdarza sie takie cos? i jak czesto + z jakiego zrodla macie te filmy na ktorych sie przycina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 mi sie jeszcze nigdy nic nie przycielo i zalezy to tez od tego jak masz zkonwerterowany film bo jak to robil jakis ciec co sie nie zna na rzeczy to wiadomo, ze bedzie zacinac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagaiczki Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 :lol: Miałem Emperora, Emperora2, Princa 01...i Bellwoda 301a....cóz, takie miałem możliwości testowania. Polecam Emperora2-ze wzgl. na łatwość obsługi i posiadane funkcje-minus za poziomy wyświetlwcz....ale jeżeli masz 70-100 zeta więcej to zdecydowanie polecam bellwooda- jakość obrazu na wyjściu compozyt-PAL jest lepsza niz w LG 9800, które, nota bene chciałem kupić..!!! Nie polecam Princa ze wzgl. na ogromne kłopoty ze zdalnym sterowaniem-potwierdzam opinie, że obniżono niepotrzebnie koszty , oszczedzając na nadajniku-odbiorniku zdalnego sterowania (dramat !!!) Wybór to Emperor2-Bellwod 301a....różnica spora , ale koszty też (70-100zeta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...