Tomik Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Dane z sisoft sandra Duron 600 System Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI USB SMBus/i2c MP Support : No System BIOS : American Megatrends Inc. 62710 System Mainboard : Gigabyte Technology Co. Ltd. 7ZM System Chipset : VIA Technologies Inc VT8363/5 KT133/KM133 System Controller Front Side Bus Speed : 2x 100MHz (200MHz data rate) Installed Memory : 320MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Poeiedzcie czy mozna go podkrecic ajezeli tak do dajcie jakies rady :wink: poniewaz z tego typu rzeczami nie mam stycznosci :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 goto ----> FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 goto ----> FAQ lub opcja Szukaj BTW poszukaj topicow o odblkowaniu mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja tylko skróce Ci męki ( i nadzieję ) - na tej płycie możesz podkręcić proc tylko tnąc i łącząc mostki na procesorza - szczegóły ---> FAQ i SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to ze musze laczyc mstki to wiem i sie na to powoli przygotowuje ale prosze was zlitujcie sie powiedzcie mi jak ?? bo szukalem ale tam troche w jednym triche w drugim i jeszcze inne plyty gl prosze was :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Podaruj sobie jak nigdzy tego wczesniej nie robiles bo laczenie mostków to przyszcz w porównaniu z ich cieciem. Możesz je polaczyc za pomoca miekkiego olowka a ciac to juz cho**** mordega!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 poczytaj tutaj jest naprawde wszystko a jezeli twoja mobo nie ma regulacji napiecia to zamaluj mostki L7 i bedziesz mial od razu 1,85v i jezeli nie ma regulacji mnoznika to bedziesz musial przecinac mostki (wszytko jest w tym linku) a z tym najlepiej udac sie do grawera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ok dzieki :D cos sie wykonbinuje jeszcze cos poszkam o tych duronach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A jak zwieksze napiecie to pojdzie mi 110 bo na max mam na 106 i dziala ale jak dam juz wiecej to sie restartuje a jakbym napiecie zwiekszyl czy to cos zmieni ?>?>?>?>?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A jak zwieksze napiecie to pojdzie mi 110 bo na max mam na 106 i dziala ale jak dam juz wiecej to sie restartuje a jakbym napiecie zwiekszyl czy to cos zmieni ?>?>?>?>??posluchaj sam mialem durona 650 na chipdecie kt133 i jedno wiem ze nie warto sie bawic fsb :!: , odblokuk mnoznik i ustaw go np na 8-9 napiecie na max i powinno hulac, ja na plycie z takim chipem wyciagnalem 10x100 fsb rock stable :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A ja wolę kręcić FSB. Odblokowałem mnożnik i teraz porównując kręcenie na 820 przez FSB jest dla mnie wydajniejsze niż przez mnożnik, bo kręcisz jeszcze RAM. Powiem nawet, że teraz jak zacząłem mieć jakieś problemy ze stabilnością i jestem zmuszony pracować na 770(7x110) to taka np. FIFA 2003(demo) chodzi mi lepiej niż na 900 (9x100). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A to dziwne, moj Durek 650 swietnie sobie radzil ze skokami FSB, na KT133 (MSI K7T Pro2) udalo mi sie z niego wycisnac 119 MHz (to raczej szczyt mozliwosci plyty a nie procka) a ostatecznie chodzil caly czas na 115... Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ewentualnie mozesz qpic sobie gotowca na allegro -> http://allegro.pl/show_item.php?item=8361728 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Podaruj sobie jak nigdzy tego wczesniej nie robiles bo laczenie mostków to przyszcz w porównaniu z ich cieciem. Możesz je polaczyc za pomoca miekkiego olowka a ciac to juz cho**** mordega!!!Zapomniales, ze moze isc do grawera, a ten mu przetnie mostki bez zajakniecia i taniutko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...