wróbel Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ma ktoś wolne kołeczki do tego grafa (zmienia chłodzenie itp.)Muszę reklamować grafe a moje kołki są w opłakanym stanie.Grafika leży już drugi tydzień w domu na półce a ja niewiem co robić,obeszłem wszystkie sklepy w okolicy bez skutku.Proszę was tweakowicze o pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 spróbuj wysłac taka jaka jest najwyżej odeśla wtedy bedziesz kombinował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 I kolejna strata pieniedzy.Koszt wysyłki +kara jeśli udowodnią że coś grzebałem z kartą .Te rozwiązanie raczej nie wchodzi w grę,muszę mieć te głupie kołeczki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...