ZwieRZakwawa Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Witam mam mały kłopot a mianowicie mam rodzia 8500 (64mega/128bit sgram hynix 5 ns) i jest mały kłopot a minowicie podczas gry w demo battlefielda 2 ekran staje w miejscu i komp przestaje reagować (słychac mnie jedynie na teamspeaku) i nie wiem czy jest to uszkodzenie sprzetowe czy moze wina sterowników(mam catalisty 5.1 a wczesniej miałem 5.5 i to samo) aha reszta configu to: abit nf7 t-breth2600+@10.5x200 2 x 256 ddr400 sb live sieciówka realteka (niezintegrowana) dysk20gb samsunga ata 100 i niewiem co sie dzieje(w readme jest napisane ze gra musi chodzic na 8500) pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Problem tylko przy tej grze?? Wiesza się od razu, czy w jakimś jednym i tym samym momencie, a może dzieje sie to różnie?? Jaka zasiłka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) no więc dzieje sie to różnie w windowsie ; w 3dsmarku i grach i w różnych momentach czasem tuz po restarcie a czasem po godzine (w windowsie to jest zazwyczaj OK ale np 3dmark2001 raz 4 test raz 6 w battlefieldzie raz po minucie gry a rz po 30 minutach:/ Edytowane 11 Czerwca 2005 przez ZwieRZakwawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 1.Jeśli zmiana sterów polegała jedynie na odinstalowaniu starych i instalce nowych, to wywal je jeszcze raz, oczyść driver cleanerem i zainstaluj od nowa. Najlepiej ostatnie, na których karta chodziła stabilnie. Ewentualnie jakieś starsze np.4.12 2.Zasiłka - pomiar napięć (miernikiem!) A jak nie masz miernika, to spróbuj najpierw przywrócić sprzęt do defaultowych ustawień i odepnij elementy takie jak karta dźwiękowa drugi napęd itd, 3. Może być, że coś się przegrzewa (procek, karta) 4. Sprawdź RAM Memorytest'em lub Goldmemory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...