Axcel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Polecam przeczytanie tego artykułu: http://216.239.39.120/translate_c?hl=en&ie.../language_tools - fajne zdjęcia :) Nowy Pentium4 z technologią HyperThreading nadal w wielu testach dostaje w dupe od Athlona XP 2800+. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ?Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Kłórwa myślałem że nie wysłało odpowiedzi i dłem jeszcze raz ( Nie mogło połączyć sie z serwerem )? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ciekaw jestem , jak sie beda krecily te P4 3Gh . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ciekaw jestem , jak sie beda krecily te P4 3Gh . Nie sadze, aby wyciagnelo sie na powietrznym chlodzeniu wiecej niz 3.2-3,3GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ale i tak lepiej niż Athlony :( Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ? Nie wydaje mi się, że mam mało. Ty masz Titanium (250/400 fabrycznie, a ja 200/333) i do tego mniej odemnie :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Celeron 400 RuleZ HI !!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Nie no zartowalem sobie AMD jak sie postara to ładnie wyjeżdzi Intela i nie ma wyproś. Sam czekam na nowiutkiego Xp 1800. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Mnie może na urodzinki w lutym rodzice sprawią Athlonka 2800+ lub 3000+ z jakimś średnim mobo. :) Myśle optymistycznie po tym jak ceny CPU lecą w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 eeee ja i tak wole intela mimo ze jest drozszy i w poruwnaniu do amd malo wydajny. ale za ta wydana kase mam procesor ktory nie jest taki kruch jak amd i lepiej sie kreci :D :D :D choc coraz bardziej sie przekonuje do amd i w najblizszym czasie zmienie swoj typ :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ciekaw jestem , jak sie beda krecily te P4 3Gh . Nie sadze, aby wyciagnelo sie na powietrznym chlodzeniu wiecej niz 3.2-3,3GHz. I tu masz racje. Kreca sie na max 3.6GHz, ale niestabilnie. Stabilnie i bez wielkich zmian napiec to: 3333 MHz 1.575V 56.2°C Load(wiecej niz niejeden Athlon ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ciekaw jestem , jak sie beda krecily te P4 3Gh . Nie sadze, aby wyciagnelo sie na powietrznym chlodzeniu wiecej niz 3.2-3,3GHz. I tu masz racje. Kreca sie na max 3.6GHz, ale niestabilnie. Stabilnie i bez wielkich zmian napiec to: 3333 MHz 1.575V 56.2°C Load(wiecej niz niejeden Athlon ;)) Masz tu linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ? tylko ze jak bedzie antek 3600 to bedzie pentium 5600 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 zgadzam sie z IGI'm zanim sie doczekamy atlona 3600 to intel zrobi cos duzo lepszego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 zgadzam sie z IGI'm zanim sie doczekamy atlona 3600 to intel zrobi cos duzo lepszego :-) Ta i napewno cos duzoooo drozszego , i bedziesz mogl sie testami pasjonowac, bo napewno do domu go sobie nie kupisz . Poczekajcie na bartona z wieksza pamiecia podreczna . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Moze mi jeszce powiesz ze athlon xp 2800+ jest tani :PPPPPP jak na proca na rocznej gwarancji bez coolerka na dodatek wiadomo kruchego to cena jest bardzo wysoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Moze mi jeszce powiesz ze athlon xp 2800+ jest tani :PPPPPP jak na proca na rocznej gwarancji bez coolerka na dodatek wiadomo kruchego to cena jest bardzo wysoka Akurat ten AXP jest drogi bo to poczatek produkcji a AMD malo ich produkuje , gwarantuje ze ich ceny szybko spadna , zobacz ile teraz kosztuje AXP2000+ 400 zl :) . Zreszta nie wazne :) , bedzie jak bedzie . Pozatym powiedz czy to nie lekka przesada zeby Amd z rzeczywistym zegarem 2250 Mhz , byl szybszy w niektorych testach od P42,8 . Przeciez Intel powinien numeracje wsteczna stosowac . http://www.tomshardware.com/cpu/02q4/02100...xp_2800-16.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 ja tam wole AXP 1700 + 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 W 2010 będą 15 GHz i co wy na to??????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 W 2010 będą 15 GHz i co wy na to??????????????? CO TAK MALO??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 W 2010 będą 15 GHz i co wy na to??????????????? CO TAK MALO??? stara technologia 8) 8) 8) moze juz beda na tranzystorach weglowych ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 W początkowych założeniach w 2010, ale teraz Intel chyba się rozmyślił i ma być w 2004. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...