Skocz do zawartości
Axcel

Intel P4 3.06GHz

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu

A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ?Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV Zostanie nieżle z tyłu

A cos jeszcze coś chyba mało masz w 3DMarku jak ja na niekręconym ma tyle ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i tak lepiej niż Athlony :(

Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV  Zostanie nieżle z tyłu 

Nie wydaje mi się, że mam mało. Ty masz Titanium (250/400 fabrycznie, a ja 200/333) i do tego mniej odemnie :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee ja i tak wole intela mimo ze jest drozszy i w poruwnaniu do amd malo wydajny. ale za ta wydana kase mam procesor ktory nie jest taki kruch jak amd i lepiej sie kreci :D :D :D

choc coraz bardziej sie przekonuje do amd i w najblizszym czasie zmienie swoj typ :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem , jak sie beda krecily te P4 3Gh .

Nie sadze, aby wyciagnelo sie na powietrznym chlodzeniu wiecej niz 3.2-3,3GHz.

I tu masz racje. Kreca sie na max 3.6GHz, ale niestabilnie. Stabilnie i bez wielkich zmian napiec to:

3333 MHz 1.575V 56.2°C Load(wiecej niz niejeden Athlon ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem , jak sie beda krecily te P4 3Gh .

Nie sadze, aby wyciagnelo sie na powietrznym chlodzeniu wiecej niz 3.2-3,3GHz.

I tu masz racje. Kreca sie na max 3.6GHz, ale niestabilnie. Stabilnie i bez wielkich zmian napiec to:

3333 MHz 1.575V 56.2°C Load(wiecej niz niejeden Athlon ;))

Masz tu linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałeś w niektórych testach AMD górą a o lie ma mniejy zegar HHHHHAAAA Jak będzie ANTEK 3600 + to PIV  Zostanie nieżle z tyłu 

tylko ze jak bedzie antek 3600 to bedzie pentium 5600 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z IGI'm zanim sie doczekamy atlona 3600 to intel zrobi cos duzo lepszego :-)

Ta i napewno cos duzoooo drozszego , i bedziesz mogl sie testami pasjonowac, bo napewno do domu go sobie nie kupisz .

Poczekajcie na bartona z wieksza pamiecia podreczna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mi jeszce powiesz ze athlon xp 2800+ jest tani :PPPPPP 

jak na proca na rocznej gwarancji bez coolerka  na dodatek wiadomo kruchego to cena jest bardzo wysoka

Akurat ten AXP jest drogi bo to poczatek produkcji a AMD malo ich produkuje , gwarantuje ze ich ceny szybko spadna , zobacz ile teraz kosztuje AXP2000+ 400 zl :) . Zreszta nie wazne :) , bedzie jak bedzie .

Pozatym powiedz czy to nie lekka przesada zeby Amd z rzeczywistym zegarem 2250 Mhz , byl szybszy w niektorych testach od P42,8 . Przeciez Intel powinien numeracje wsteczna stosowac .

http://www.tomshardware.com/cpu/02q4/02100...xp_2800-16.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...