djtomas Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Witam! Interesuje mnie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54343291 tylko ciekawi mnie ile pociągnie <_< bo jak mało to będę musiał wziąć normalnego na AAA <zakładam że nie ma możliwości wymiany/dokupienia akumulatora> POzdr. PS. Pytanie ogólne jak w temacie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 hmmm nic tam nie pisze o typie akku, pewnie jest jakis typu litowo cos tam :) i w zaleznosci od uzywania starczy na hmm stawiam 2 lata (ja mam pda tez z niewymienialnym akumulatorem i po 1,5 roku widac zuzycie, trzyma troche krocej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam! Interesuje mnie... 1492334[/snapback] Stawiam ~500 ladowan, to tak 1,5roku ciaglego uzywania. (troche malo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja mam muvo slim z właśnie wbudowanym akumulatorem i nawet jak używałem go po trochu nawet codziennie to muvo mam od grudnia a akumulator ładowałem może w sumie z 3-4 razy, bo dość pojemny jest... a jak będzie w takim playerku jak z tej aukcji to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 od kogoś słyszałem że tam są takie same jak w komórkach tylko pojemność 250-750 mAh i... tu gość mi odpisał że mają żywotność 1000 cykli ładowanie/rozładowanie http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...d=1223312&st=0& zakładając że będę codziennie go ładował to 3 lata <mmm> no i dylemat brać z wbudowanym czy na akumulatorki AAA <?> POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 jak bedziesz mial na AAA to baterie w razie czego dokupisz w kazdym sklepie, a tak to szukac pradu, ladowarke musisz miec itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja bym kupil ladowarke AAA i 2 akumulatorki. Sam tak mam i jestem b. zdowolony. Jedna bateria jest w playerku a druga jak jestem w pracy sie laduje wiec generalnie nie mam w ogole problemu z bateriami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 od kogoś słyszałem że tam są takie same jak w komórkach tylko pojemność 250-750 mAh i... tu gość mi odpisał że mają żywotność 1000 cykli ładowanie/rozładowanie 1493885[/snapback] 1000 cykli to w warunkach laboratoryjnych. (tak sie chwali kazdy producent akumulatorkow) Normalnie tyle nie wytrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 może wie ktoś z doświadczenia ile cykli jest w warunkach domowych? chodzi mi oczywiście o obojętnie jaki akumulator... POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ja w t610 ktorego mam od listopada 2003 ladowalem akumulator ok 150 razy (nie wiem czy elektronika baterii zlicza doładowania ale chyba nie, wiec są to naładowania do pełna) bateria jest li-pol i teraz widac juz oznaki zuzycia, trzyma krócej oraz jak mam 2 czerwone kreski i ktos zadzwoni to odrazu spada do zera i piszczy ze bateria pusta (ale pogadac sie da i trzyma jeszcze z 10h na oko) Sadze ze mozna to odnieść do playerka mp3 (chociaz telefon jest włączony nonstop a mp3 uzywasz jednak kilka h i wyłączasz na kilkanascie wiec bateria moze odpoczać, nie wiem nie znam sie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...