Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Napiszcie mi jakie to napięcia są 6V i 12V ( KOLORY POŁĄCZONE ) ? NP. żółty z z niebieskim i ile ma volt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ??? w których wtyczkach ?? Bo w tej zasilającej np. dysk czy CD to żółty to +12 a Czerwony to +5. Czarne to masa. Skąd Ty chcesz mieć 6 V ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 poprosu myślałem że jest 6 a nie 5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Do czego Ci potrzebne 6V? Jak chcesz to zrob sobie potencjometr do regulacji napiecia to bedziesz mial wtedy 6V - bez najmniejszego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Do Procka :) Kumpel jebnął sobie na 6V i anteka ma teraż 2800+ <span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak on to zrobił ? Przecież by zjarał Procka co nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Do Procka :) Kumpel jebnął sobie na 6V i anteka ma teraż 2800+ <span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak on to zrobił ? Przecież by zjarał Procka co nie ? Tak a swistak siedzi i zawija w te sreberka LOL :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Dobry bajer to połowa sukcesu ? Dzięki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Do Procka :) Kumpel jebnął sobie na 6V i anteka ma teraż 2800+ <span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak on to zrobił ? Przecież by zjarał Procka co nie ? nie no spoko ja wczoraj zapodałem 12V na proca niech :mrgreen: niech wie że żyje :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 6V :?: :?: :?: A może 7V :!: Żółty i czerwony dają 7V... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 6V :?: :?: :?: A może 7V :!: Żółty i czerwony dają 7V... :wink:A 6V to w sumie mozna by w szeregu walnąć 2 i zapodać 12V i wtedy masz 6. A te 6 na procka to całkiem niezły pomysł... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Do Procka :) Kumpel jebnął sobie na 6V i anteka ma teraż 2800+ <span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak on to zrobił ? Przecież by zjarał Procka co nie ? qrde z tego co ja pamietam to jakes pierwsze p1 i chyba 486 mialy z 5V koles Cie tak w psia koncowke zrobil ze szkoda gadac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ja jestem zwolennikiem max o/c, ale zeby dawac 6V na proca????? Ja mam 5V, no ale nie 6V 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...