motofan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Do osób które zmówiły kartę w icomp.pl Jaka cena jest za sprawdzenie modowalności na 16/6 w icomp.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 30zl! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja zaproponowalem 20zl i sie zgodzili..i to przeciez miech temu ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja zaproponowałem jeszcze mniej i też się zgodzili :lol: hyhy W środę mają mieć nową dostawę Asus'ów i właśnie jutro poprzebierają karty. Więc w tym tygodniu spodziewam się paczuszki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewar81 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 ja zaproponowałem 100zł i oni kręcili nosem że za mało :lol: :lol: hyhy... w konsekwencji trzeba umieć się dogadać, uzbroić w cierpliwość i co jakiś czas dowiadywać się jak tam testy idą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 hehehe...narobili sobie reklamy, a teraz chetnych wiecej niz kart :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) W środę w nocy dostałem maila z zawiadomieniem ;) że asusy z nowej dostawy (środowej chyba, bo na środę ją zapowiadali gdy do nich wydzwanialiśmy i męczyliśmy na GG z braholem) wyświetlają gdzieniegdzie kropki po zmodowaniu. W związku z tym, że już długo czekam (od 20.06), zaproponowali Gainwarda 16/6 w cenie tego Asusa. Przystałem oczywiście na taką propozycję, niestety, dopiero dzisiaj mogłem odpowiedzieć na maila, więc pewnie aż w poniedziałek będę miał kartę. Jak widać, jest z tym wszystkim trochę problemów, ale mam nadzieję, że po pierwszych testach będę mógł powiedzieć, że warto było tyle czekać :) W każdym razie jak karcioszka przyjdzie, napiszę co i jak :) Edytowane 1 Lipca 2005 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...