j-uze Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam jestem tu nowy. Nie działa mi jedno gniazdo IDE na tej płycie. Co bym do niego podłączył to nie działa, natomiast drugie działa. sprawdzałem to nie wina taśmy, w biosie tez raczej wszystko ok, kupiłem ja wczoraj, moze jakas wadliwa? Proszę pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wczytaj ustwienia fabyrczne w bios. Jeśli nadal nie będzie działać widocznie płyta jest zpesuta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie wiem jaka to plyta ani na jakim chipsecie ale raczej jest uszkodzony mostek poludniowy a jesli to K7S5A to Sisior 754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-uze Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 dałem do serwisu płytke - faktycznie uszkodzona dostałem nową i śmiga jak trza :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...