Fazi187 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Właśnie usilnie staram się przekonać do Opery (zastanawiam się nad przesiadką z Maxthona) i wszystko jest na dobrej drodze, jednak jedna rzecz skutecznie mi to utrudnia. W IE działała bez problemu funkcja Download all with flash get (w menu po wciśnieciu prawego przycisku myszki), która jest dla mnie niezbędna i nie potrafie bez niej żyć. :) Sprawdziłem już kilka różnych menadżerów ściągania i żaden nie dodaje tej opcji do Opery.. Pomocy.. Szukajke przerobiłem, google też.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Spróbuj użyć FlashGet'a z pluginem do Opery, może ta funkcja będzie dostępna. Polecenie download all ma rozszerzenie do Firefoxa - Flashgot (screeny). Zaleta Flashgot'a - nie jesteś "skazany" na FlashGet'a, możesz użyć jednego z wielu download managerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi187 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Próbowałem pluginu do Opery, nic nie daje pod tym względem, tylko pomaga przechwytywać kliknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 poszukaj czegos co sie zwie OperaGet - instalacja troszke dziwnawa, ale dziala bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja mam pytanie z innej beczki nieco :P Jak wyl w operze te krzyzyki (przyciski) na kartach na ktorych otwieraja sie strony tzn na tych zakladkach- we wczesniejszej wersji tego nie bylo i chetnie bym zrezygnowal z tego "udogodnienia". Sorry za OT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 a zajrzałeś choć do opcji? pierwsza strona opcji 'show close buttons on tabs' - lenistwo boli, bo nie zawsze znajdzie się ktoś komu będzie się chciało ci pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 qrrrde ale plama :oops: patrzyłem w opcjach ale głównie wertowałem "Wygląd" i to dlatego. Jeszcze raz sory za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 W operze oprócz pluinów getright lub flashget należy na piechotę zmienić standard menu. Należy: 1 zmienić 7 wiersz na:Name=Opera z opcją GetRight 2 odszukać link popup menu i na końcu wpisać Item, 67350 = Download url Item, "Pobierz z &GetRight" = Copy link & Execute program, "C:\Program Files\GetRight\GetRigt.exe","%c" Zamiast flashget można wpisać dowolny program tego typu(flashget np) Wiersz Item, 67350 = Download url jest oryginalnym wierszem standard menu nie trzeba go wpisywać gdyż istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 http://my.opera.com/forums/attachment.php?postid=920975 i wszystko bedzie smigac i mozna elegancko cale galerie z golymi paniami (panami, zwierzatkami - nie wnikam) sciagac jednym kliknieciem. uwaga jak ci nie dziala ten program rejestrujacy biblioteke to przekopiuj plik og.dll na c: i wyedytuj ten program ktorym masz biblioteke rejestrowac. jak dalej nie pomoze to wyedytuj tez sciezke do tego rejestratora musisz wpisac pelna sciezke. jakbys jeszcze mial problemy z tym to napisze instrukcje krok po kroku jak zintegrowac flashgeta i opere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...