midnightride Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ostatnio dostałem laptopa IBM TP 760el. Jest problem tego pokroju że leżał on poprostu nie używany przez parę lat i hasło poprzedniemu posiadaczowi uleciało z głowy. Czy jest jakaś możliwość zresetowania tego hasła lub pominięcia go?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluberd Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Najprosciej Format c: :lol: A tak na powaznie jaki tam masz system i czy to haslo masz przy wejsciu do kompa czy do systemu, Bluberd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midnightride Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 to jest start-up password i nie mogę nic zrobić, nawet nie wiem czy tam w ogóle jest system. Wejście do biosa pozostaje w sferze marzeń =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Sciagnij instrukcje serwisowa i znajdz w jaki sposob mozesz zrobic Clear CMOS... To usunie wszelkie hasla i ustawie nia biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midnightride Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 jakbyś mógł podrzucić jakimś linkiem byłbym wdzięczny bo ftp IBM nie działało, a standardowe wyciągnięcie bateryjki nie pomaga =( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 jakbyś mógł podrzucić jakimś linkiem byłbym wdzięczny bo ftp IBM nie działało, a standardowe wyciągnięcie bateryjki nie pomaga =( 1494073[/snapback] A google uzywac umiesz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midnightride Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 no raczej, ale już straciłem sporo czasu na szukaniu tego i myślałem że masz może linka, do jakiejśc stronki gdzie by to było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...