leThal Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 witam forumowiczow - czy ktos moze nagral wystep MUMIO na wczorajszym kabaretonie w opolu?! - jesli tak to niech da znac a najlepiej da od razu linka :) - skecz o chlopaku i dziewczynie poprostu mnie powalil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 no fajne nie powiem,ale podobało mi sie wystąpienie młodeg Stuhra z tymi telefonami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ta co spiewala ? Myslalem, ze pekne ! :D Nie widzialem calego Opola i wieczoru z kabaretami ale Mumio ma jeszcze skecz jak ten z czarnymi wlosami tanczy. Jezeli byl ten skecz w Opolu to pewnie plakaliscie ze smiechu jezeli nie to musielibyscie widziec bo po prostu genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 qrcze pieczone a ja przegapiłem cały kabareton opolski !! ma ktos na grane ? na bank beda powtarzac ale CH.. wi kiedy motyla noga ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Gdyby działał tdt to bym tam było do ściągfnięcia napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 TDT już działa: Kabareton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eon007 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 hmm cos nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ja mam sciagniete z emule :) (ed2k://|file|Mumio_opole_2005.avi|82147328|98549EA232EA2229C1AEDBB224EA5E1E|h=RE62T3EWM MGPKNMUE5UURI35BAC3BZQ3|/ - 80mb) jezeli chodzi wogole o mumio, to poprzednie wystepy znajdziecie na: ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/music/kabaret/video/mumio/ polecam szczegolnie lutownice i kabaret mumio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 http://itvp.pl/itvp/rozrywka/opole2005/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ich skecze sa genialne czasami. Opisywalem ten z tancem. Heh, jakie czlowiek ma ruchy to mozna zrywac boki nawet po wystepie bo caly czas ma sie go w pamieci. To jest skecz, o panu Eugeniuszu (Segnor Euhenuo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Fajnie bede musiał zassać niedługo sobie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ich skecze sa genialne czasami. Opisywalem ten z tancem. Heh, jakie czlowiek ma ruchy to mozna zrywac boki nawet po wystepie bo caly czas ma sie go w pamieci. To jest skecz, o panu Eugeniuszu (Segnor Euhenuo) 1500284[/snapback] ...to wcale nie jest piekna dziewczyna... tylko przebrany za nią... inkasent gazowy!!! :D na tym serwerze, ktory podalem, jest to w programie "kabaret mumio" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 mam 1.5 h ( 350MB, rmvb ) kabaret MUMIO. wszystkie najlepsze skecze.już tu na forum o tym pisałem :P . są najlepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 qrcze pieczone a ja przegapiłem cały kabareton opolski !! ma ktos na grane ? na bank beda powtarzac ale CH.. wi kiedy motyla noga ! 1494204[/snapback] nie dowieary jak mozna tak brzydko mowic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 ja nie nagrywalem, ale tak sie sklada, ze mam sciagniety caly Kabareton 2005, 2 x 700MB B) takze jesli ktos nie widzial, to... ;) ps. Mumio jest jak najbardziej ok, ale i tak A.M.M. rzadzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 ja mam z TDT, 2 godziny 48 minut 555mb RMVB, jakosc dorego mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...