Pretorian Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jak wyżej, czy sie da odzyskać skasowane zdjęcia z karty SMARTMEDIA 32MB do aparatu, po prostu zapomniałem że mam na niej ważne zdjęcia i pokasowałem wszystko jak leci. :sad: :sad: :sad: prosze pilnie o pomoc !!! :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=kart+p...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Oczywiście że się da. Standardowymi programami do odzyskiwania danych typu Ontrack EasyRecovery albo na przykład Sandisk Rescue Pro (polecam ten ostatni - mały prościutki i wiele potrafi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...