Pretorian Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jak wyżej, czy sie da odzyskać skasowane zdjęcia z karty SMARTMEDIA 32MB do aparatu cyfrowego, po prostu zapomniałem że mam na niej ważne zdjęcia i pokasowałem wszystko jak leci. prosze pilnie o pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Pixo Rescue :) www.pixomedia.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Do czytnika hama dostałem CD z programem: PhotoRescue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 dzieki panowie :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...