Bate Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam wszystkich ! Mój problem wygląda następująco.U poprzedniego usługodawcy internetowego miałem zew IP opisane w połączeniach sieciowych jako "automatyczny adres prywatny" i jak włączałem mułka to logował się na Rozorback-u i cały czas tam siedział. Teraz zmieniłem usługodawcę , mam zew IP (w opcjach opisany jako "przypisany przez DHCP) iteraz po ustawieniu połączenia z Rozorback-iem tracę go po pewnym czasie.Wywala mi też komunikat iż mój IP ma "lowid " co wydaje mi się trochę dziwne. Zresztą na innych większych serwach nieraz jest tak samo. Niech mi ktoś te niuanse wyjaśni. Może ten mój adres nie całkiem jest zewnętrzny. ps. Dwoniłem już do szefa od internetu i on twierdzi iż mam zewIP a to że jest opisany jako adres DHCP to tylko dla mojej wygody żebym nie musiał konfigurować go ręcznie???? acha... maska podsieci 255.255.255.255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 nie to forum, to bedzie wlasciwsze donkey.outs.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bate Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 nie to forum, to bedzie wlasciwsze 1493311[/snapback] uwazam ze jednak to ,piszę przecież o łączu a mułek to tylko przykład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...