DirtZ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Posiadam SuSe 9.1 Personal i potrzebuje instrukcje w stylu HOWTO jak zainstalować neostrade z modemem usb thomson speedtouch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gdy ja czegoś potrzebuję, to staram się to zdobyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mam pytanie, i co wniosłeś do tematu? nic? hmm stfu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Usiłowałem Ci uzmysłowić to, że warto poszukac odpowiedzi posługując sie np. takim narzędziem jak google. Temat neostrady jest chyba najczęściej poruszanym tematem wśród początkujacych użytkowników linuxa na terenie Polski. Warto więc by było choć troszkę się wysilić i poszukać. Nikt cały czas nie będzie prowadził Cię za rękę, dlatego wraz z poznawaniem systemów unixowych, warto wyrabiać w sobie nawyk samodzielnego rozwiązywania problemów. Oczywiście nie zawsze sie to uda, ale warto próbować (choćby po to, żeby nie wysłuchiwac/wyczytywac głupich komentarzy na forum :) ), Trochę samodzielności ! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d100yec Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Skoro się nie znasz za bradzo na linuksie to ja Ci z góry zapowiadam porażkę. Ew. spróbuj pokombinować z speedtouchconf. Jak Ci się uda to dobrze, jak nie - trudno. Edytowane 12 Czerwca 2005 przez d100yec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 z tego co sieorientuje to na CD dostarczonym z neo jest instrukcja instalacji dla lina z jajkiem od 2.4.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Np. https://newbie.linux.pl/index.php?id=articl...oria=4&show=277 - 5 sekund z googlami Bolało? Powiem Ci, że nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dzięki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...