zxcs Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 od paru dni, a dokladnie po formacie, podczas odtwarzania filmow, jakos dziwnie mi sie one pixeluja :? probowalem z najrozniejszymi kodekami i nic. moze jest jakis program ktory wygladzilbymi obraz ?? jest ktos kto mi pomoze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jaki proc, jakie kodeki, jaka grafika . Forum wrozek, jest gdzie indziej . FFdshow zaintaluj /. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Polecam odinstalowac wszystkie kodeki i zainstalowac wyzej wymieniony ffdshow. Powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcs Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jaki proc, jakie kodeki, jaka grafika . Forum wrozek, jest gdzie indziej . FFdshow zaintaluj /. 1495573[/snapback] Athlon 2,8 radeon 9200 codec7.8j_nt a z FFdshow juz próbowałem i nic to nie dało, zastanawiam sie czy to moze być jakos powiązane z grafą ale to jest troche dziwne, bo jak włączam film i w 100% rozmiarze jest pięknie a jak biore na full screena to jakies dziwne pixele :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...