Dr.Crash Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jakie pamięci byście wybrali? CORSAIR XPERT XL 2x512 KIT - TCCD, czy moze GEIL 2x512MB ULTRA-X CL2. W obu przypadkach timingi sa takie same. chodzi mi ktora firma jest lepsza i ktorej firmy pamieci lepiej sie kreca. z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Corsair to lepsza firma, i ja bym wybrał pamieci corsair, pozatym Geili nigdy nielubiłem nigdy niewidziałem super o/c na geilach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Corsair;) proste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) hmm, ostatnio trafilem na ciekawa specyfikacje pamieci roznych marek i okazalo sie ze wiekszosc tych wypasnych modeli bazuje na tych samych kosciach. np corsair xpert, geil ultra-x czy np patriot xblk bazuja przewaznie na samsungach tccd. natomiast roznice cen wahaja sie nawet do 300 zl. pytanie wiec, czy to tylko za marke sie tyle doklada czy tez te pamieci np corsaira jeszcze czyms sie roznia? prosilbym o fachowa porade bo juz nadszedl czas kiedy musze cos zamowic. z gory dzieki. Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Dr.Crash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 hmm, ostatnio trafilem na ciekawa specyfikacje pamieci roznych marek i okazalo sie ze wiekszosc tych wypasnych modeli bazuje na tych samych kosciach. np corsair xpert, geil ultra-x czy np patriot xblk bazuja przewaznie na samsungach tccd. natomiast roznice cen wahaja sie nawet do 300 zl. pytanie wiec, czy to tylko za marke sie tyle doklada czy tez te pamieci np corsaira jeszcze czyms sie roznia? prosilbym o fachowa porade bo juz nadszedl czas kiedy musze cos zamowic. z gory dzieki. 1496911[/snapback] roznia sie: firma, wykonaniem, radiatorkiem, itp:) czyli praktycznie niczym bo to i tak high-endowe pamieci:) a roznica w cenie pewnie stad ze np te corsair xpert maja na radiatorze wyswietlacz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 mozna tez dogadac sie ze mna w sprawie TCCD z zielonego linka w mojej sygnaturze , zapraszam na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja polecam Geile :blink: Solidny sprzęt wysokiej jakości B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...