Junior.git Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 witam, od pewnego czasu zauważyłem dziwny problem. Zawsze wychodząc z domu, aby zabezpieczyć komputer "przełączałem użytkownika" tak, że programy działały w tle. Niestety stało się to niemożliwe... :shock: Dlaczego, nie wiem sam. Wiem tylko że w panelu sterowania>konta użytkowników (oto screen : ) Następną rzeczą, która zapewne jest związana z pierwszym problemem, jest "błąd" usług systemowych/programów. Są one uruchomione bez nazwy użytkownika... (oto screen : ) proszę o pomoc bo staje się to kłopotliwe btw. prosze nie pisać : " Format i po sprawie" i tym podobnych, to nie rozwiązanie problemu a jego pominięcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Sformatuj dysk :D -- Zobacz czy masz właczone odpowiednie usługi(od szybkiego przełaczania itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Sformatuj dysk :D -- Zobacz czy masz właczone odpowiednie usługi(od szybkiego przełaczania itp). 1493503[/snapback] na to też wpadłem. Dodam że komputer jest czysty od wszelakiego "świństwa" itd. Przeskanowałem wszelkimi możliwymi programami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 1. Znajdź usługę zależną, która jest wymagana. Prawdopodobnie jest wyłączona. Zależność usług znajdziesz na jednej z zakładek we właściwościach usługi. 2. Możliwe, że chodzi o usługę, która ma w opisie "pozwala na uruchamianie programów z użyciem alternatywnych poświadczeń" - u mnie w Windows 2000 wpisana jako "Usługa RunAs". 3. Ostatecznie przełącz wszystkie usługi na uruchomienie automatyczne i wyłącz te, których na 100% jesteś pewien, iż nie są powiązane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 1. Znajdź usługę zależną, która jest wymagana. Prawdopodobnie jest wyłączona. Zależność usług znajdziesz na jednej z zakładek we właściwościach usługi. 2. Możliwe, że chodzi o usługę, która ma w opisie "pozwala na uruchamianie programów z użyciem alternatywnych poświadczeń" - u mnie w Windows 2000 wpisana jako "Usługa RunAs". 3. Ostatecznie przełącz wszystkie usługi na uruchomienie automatyczne i wyłącz te, których na 100% jesteś pewien, iż nie są powiązane. 1493526[/snapback] SERDECZNIE dziękuję za pomoc!!! Pomogło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...