nypel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Próbowałem zflashować bios mojej płyty gł. programem AsusUpdate no i niestety nie udało się. Nie wyłączyłem jeszcze komputera czy istnieje jeszcze jakaś szansa żeby to naprawić (pewnie jak go wyłączę to już nie włączę) a jeśli nie to czy znacie adresy jakichś serwisów, które potrafią to robić w okolicach Tychów lub Katowic. Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Napisz co poszlo nie tak!!!!! Nie zostaiwles sobie swojego biosu na twardym?? (zobaczmoze na plytce do mobo jest) Sproboj jeszcze raz sflashowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nypel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Za pierwszym razem gdy flashowałem wywaliło błąd, i od tego czsu nie idzie już zflashować w żaden sposób. Nie próbowałem restartować komputera bo pewnie się nie włączy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Poszukaj czegoś o hot flash lub pójdź do kogoś kto ma programator ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...