Morthag Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) chcialbym podkrecic m.in. procesor (athlon 1700+) tylko w biosie w Advanced Chipset Features nie mam opcji zwiekszania FSB :/ Podobnie jest ze zwiekszaniem mnoznika. Mam pytanie, czy mozna ew. sciagnac jakas wersje biosu, ktora pozwolilaby na takie modyfikacje ? jak juz mowilem, chcialbym podkrecic troche procesor ale na razie chyba nie mam opcji, mozecie mi cos poradzic ? Moja plyta glowna to Jetway V266B. wystarczy uaktualnienie ? tylko srednio podoba mi sie procedura podana na stronkach, zeby to zrobic...jestem zielony w tym temacie i z gory dzieki za odpowiedzi. bios to: Phoenix Award BIOS v6.00PG (starszy niz 2 lata) ps. znalazlem takie cos http://www.jetway.com.tw/evisn/download/bios/ ale jaka wersje mialbym sciagnac to pojecia nie mam. Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Morthag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Skoro teraz nie ma opcji zmiany FSB to z nowszym biosem pewnie nie bedzie, pewnie masz zmiane za pomoca zworek wiec zobacz w instrukcji co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthag Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) niestety nie posiadam zadnej instrukcji, co moge w takim wypadku zrobic ? Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Morthag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...