case Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Witam moze mi ktos powiedziec co daje wgranie biosu od wersji retail do oemowego radka ? i przy okazji moze znajdzie sie ktos kto mi podesle wersje retail 7008 albo nowsza (lukkasa@poczta.fm)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 oo i mnie tez killahtomcyk@interia.pl PPLIZZZ Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 poratujcie tym biosem ;) dzisiaj zrobilem vmoda olowkiem :twisted: core na 1.81 (bez miernika to jest samobojstwo , nie radze robic mazalem pamieci z 20 razy i nic , pozniej jeszcze raz maznolem i na 4v wskoczylo ;) ) no i kupa moj radek 250/275 idzie @ 297/310 300 na rdzeniu za chiny ludowe nie chce przeskoczyc trzeba mu zapodac jakies lepsze chlodzenie czy co ? otworzylem sobei specjalnie okno i komp byl zimny jak cholera radek zreszta tez , dwa wiatraki na niego nawiew robily :twisted: a 3dmark 9712p , jeszcze 300 i bedzie ponad 10k :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...