ArmaGedoN Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam, Chciałbym kupić nową kartę graficzną, do wydania mam 700-800 zł. No i nie wiem czego się chwycić, znalazłem coś takiego? Czy to dobra karta czy może ewentualnie szukać czegoś innego, co proponujecie? Platforma ATi czy NV raczej nie ma dla mnie znaczenia, nie jestem jakimś maniakiem którejś ze stron chciałbym otrzymać tylko dobry produkt :unsure: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ujme to krutko twoj cpu zdlawi wydajnosc graficznej ale jezeli koniecznie chcesz to moze wziac galaxy albo sparkla bo sa najtansze a roznic innych pomiedzy 6600gt nie ma. Mozliwe ze w serwisach pc w gliwicach bedziesz mail taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 w tej cenie albo ten GF 6600 GT ktorego podales, albo jakis GF 6800LE z gwarancja modowalnosci (tylko takich juz chyba malo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 karta spoko - bierz @watow - krutko :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArmaGedoN Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Czy 2.3 GHz zdławi ją? W sygnaturce mam napisane 2.1 ale teraz jest to 2.3 coprawda Dureń ale zawsze "coś" to jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...