siwy_bos Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Program Spybot S&D niechce mi ściągnać aktuliazacji (tej pierwszej po instalacji) niewiem co mam z tym zrobić a wiem tylko tyle że powodem tego jest Bład pobierania plików info aktuazlizacji! Socket Error # 10060 Connection timet out. Co z tym zrobić ?? dodam to ze to do ostatniej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Sprawdź czy Ci nie blokuje połączenia firewall albo spróbuj zmienić serwer aktualizacji w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No i już po problemie. zapytacie co zrobiłem 8) a ja powiem na to że .... NIC. Pewnego dnia włączyłem sobie komputerek i spróbowałem zaktualizować i .... pez problemu to zrobiło. (a firewalla niemam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warson Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Od Czego jest Ten Program?? i czy on pracuje w Tle Windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Usuwa on wszelkiego rodzaju oprogramowania szpiegowskie. A pracować w tle windowsa chyba może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Co do anti-spy`ow to polecam CounterSpy rownie dobry(jak nie lepszy) od Spybota, warto przetestowac. Jeszcze nigdy nie mailem z nim problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Do wyniszczania spyware debesciarska jest para: Adaware 1.06 + Spybot S&D --. Kasuje jakies 90% syfu i dzialaja szybko i sprawnie. No i user friendly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...