kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Hello!! Fabryczna ART wypuściła kolejną swoją produkcję. Tym razem film o dżwięcznym tytule 0,5!!! Jeśli obawiacie się limitu MB możecie zassać najpierw zwiastun (25MB), a potem wersję pełną "lekką" (80MB) lub normalną (150MB). Na premierę przyszło około 100 osób. Dokument z tego wydarzenia w wakacje! I wogóle ocencie moją i kumpli pracę. Aha i ZF Skurcz to to nie jest :) Adresso: http://www.fabryczna.end.pl ZAPRASZAM! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zobaczyłem teraz trailler i jest natyle ciekawy aby ściągnąć full werszjon :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ha, i ta taktyka widzę przynosi powodzenie :) Proszę o opinie albo tutaj, albo na Fabryczna site :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 przy wszytkich plikach mam "file no find" why? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) Hmmm... ciekawy problem.... Czy prowadzący link jest w formie php? Albo spróbuj PPM i zapisz jako... Ewentualnie inna przeglądara ale nie sądze. Inne podstrony Ci działają? Powiem szczeże że nie wiem co jest grane :| EDIT: Nawet nie mogę sprawdzić co z serwerem tak mi net muli. Spróbuj stąd: WYSOKA JAKOŚĆ NISKA JAKOŚĆ Edytowane 13 Czerwca 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ściągam od razu high :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja też zasysam bo mi się trailer spodobał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Obejrzałem już fulla i jest całkiem ok. Naprawdę niezły film, parę ujęć jest ciekawych, zmiana obrazu czarno-biały - kolor, montaż. Jeśli chodzi o samą treść, to historia jest hmm.. "życiowa" :razz: Co studiujecie? myśleliście o jakiś szkołach fimowych, ect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Hehe, studiujemy na zupełnie "niefilmowych" kierunkach. Poprostu skrzyknęliśmy się w końcu i uprawiamy nasze hobby. Jak chcesz, pobierz nasz pierwszy film (Matnia). Chcieliśmy tworzyć bardziej mroczne klimaty, a 0,5 to taka odskocznia wyszła. Choć jeśli chodzi o poziom aktorski i techniczny to chyba postęp jest duży. W sumie ciągle się uczymy i sprawia nam to frajdę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Otwarte zakończenie (no właśnie, czy to jest zakończenie?) pozostawia niedosyt. Fabuła nijak nie zaskakuje - rozumiem, że z założenia nie miała, ale coś mozna było odrobinkę zamieszać. Nierówny dźwięk. Ale generalnie całkiem miło się ogląda i jak już pisałem na wstępie [skandując] maaało! maaało! [/skandując] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zakończenie jest otwarte i ma zmusić do zastanowienia się, co powienien zrobić Przemek (bądź Ty będąc na jego miejscu). Bardziej zakręcona jest Matnia do zassania oczywiście :) Tam fabuła jest zakręcona jak stado pędzących naleśników 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Poproszę dźwięk(mp3) z minuty 16-17 tego filmu , taki gitarowy fajny motyw tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 bardzo fajne. Mi sie podobalo. BTW Kazik, odgrywas tam jakas role? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 MeHow: Ja tam jestem techniczny od dżwięku i ciąglę się uczę - co słychać ;) (na stronie jest moja facjata :P) Daron: Czy masz na myśli ten krótki kawałek na molo powyżej 17 minuty? Jak tak to daj maila na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Ja pierdziu :D Leci mi 550kb/sek ! Juz mi sie podoba za sam transfer.. Zaraz obejze i ocenie :P UPDATE: Film obejzalem i naprawde mi sie spodobał. Profesionalnie skrecony a aktorstwo o kilka pięter przewyzsza niektore tandetne filmy. A napewno wiekszosc seriali puszczanych w polsce. Naprawde kawał dobrej roboty chłopaki ! Dajcie to na jakies forum albo stronke z amatorskimi filmami a moze zobaczy to jakis producent ;] Powaznie filmik mi sie bardzo podobał. Good Job Soldiers ! Edytowane 15 Czerwca 2005 przez Buzzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Dobre! Ma oczywiście kilka niedociagniec (dzwiek, prowadzenie kamery, fabuły sie czepiac nie bede) ale ogolnie mi sie podobało :) . Czy plakaty na ścianach zostały tam umieszczone specjalnie na potrzeby filmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Plakaty i scenografia takie były (burdel :D), a całość pasuje do sytuacji. Myślę że i tak nie jest tak źle jak na jedną kamerę i jeden mikrofon :) Oczywiście scena u blondyny w domu ma dźwięk kiepski bo rejestrowany z... mikrofonu kamery... tak wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Nie kazik... 17:30 się zaczyna ten motyw, scena rozgrywa się w mieszkaniu i toczona jest rozmowa między "nim" a ex dziewczyną "jego" Maila masz na profilu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 DaRoN poszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 czy mi sie wydaje czy to w Gdansku robione bylo ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Obejrzałem Matnię, zakręcona nawet za bardzo. Nie chodzi o to, że nie można się połapać, ale, że chcieliście trochę to na siłę skomplikować. Ogólnie spoko, chociaż 0,5 podobało mi się bardziej, faktyccznie widać co powstało wcześniej :razz: . Jeśli tak dalej pójdzie to następny film kupi od Was TVP i wyemituje po Wiadomościach :razz: . Pracujcie dalej bo widać, że wiecie co robicie, czekam na następne produkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ... i zainwestujcie w dobry mikrofon oraz w statywy jakies ;) - moze zwrocic sie z nawiazką;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ... i zainwestujcie w dobry mikrofon oraz w statywy jakies ;) - moze zwrocic sie z nawiazką;] 1499706[/snapback] Kurde und3r nie dołuj mnie, bo skombinowałem zawalistego shot guna (Sennheiser'a - kto się zna ten wie co to jest). Niestety wyszedł brak doświadczenia przy pierwszej produkcji z takim klasowym sprzętem :( Ostatnio półzawodowy dźwiękowiec stwierdził że jak na amatorską produkcję to nie jest z tym tak źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 No bo nie jest tak źle ;) Jesli to był faktycznie Twoj pierwszy raz, to naprawde dobrze wyszło :) Ale rozne statywy do kamery to podstawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 kazik dzięki za mp3...ja sięprzyczepię do dźwięku...na nstępnym filmie proszę o wyrównianie poziomu głośności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wiem, wiem :) Następnym razem musi być lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...