ballack13 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam potrzbuje pomocy sciągłem sobie demo battlefield 2 (550 mb 2,5 h pobierania ) chce zainstalować a tu problem i wyskakuje komunikat "You must have administrator privileges to run setup" Bardzo bym prosił o pomoc bo niewiem o co w tym chodzi z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zainstaluj to demo na koncie administratora. A tak na przyszłość proponuję pouczyć się języka angielskiego. Bardzo Ci się to przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ballack13 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zainstaluj to demo na koncie administratora. A tak na przyszłość proponuję pouczyć się języka angielskiego. Bardzo Ci się to przyda. 1494021[/snapback] Hmm no anglieski znam i to dość dobrze ale mniejsza o to chodzi mi o samo rozwiązanie problemu Zainstaluj to demo na koncie administratora Konto administratora ? nie rozumie Z dysku i systemu windows korzystam sam więc niewiem jak może być konto administratora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...