poodel69 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nareszcie odstawiłem na bok (składam kompa starym) swój stary wysłużony sprzęt P4 1,7 Williamette 256/PC2100 ECS P4S5A GF4MX440 żeby przesiąść się na taki oto konfig: P4 2,4 Northwood 533@(nie wiem jeszcze ile pójdzie...:) :lol: Narazie stary ram, ale w przyszłym miechu kupuję 512/400 CL 2.5 Twinmos:) Medion Radeon 9800Pro Stara zasiłka(Feel 300W-narazie trzyma) wymieniam też w przyszłym miesiącu Na końcu moja duma - mobo ze stajni Gigabyte'a - 8KNXP - i875p, czyli wszystko czego człowiek do szczęścia potrzebuje. Nie wypisałem napędów, bo narazie szkoda gadać, ale to także w kolejnym miesiącu(zbrojenie na wakacje) :lol: Jakbyście mogli ocenić ten oto wyżej przedstawiony sprzęt...:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 plyty Gigabyte'a do krecenia za bardzo sie nie nadaja no i z uruchomieniem tego sprzetu to ja bym poczekal na nowy zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ram to raczej dual 2 x 512 lub 2 x 256 i nie Twinmos tylko Hynix ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nareszcie odstawiłem na bok (składam kompa starym) swój stary wysłużony sprzęt P4 1,7 Williamette 256/PC2100 ECS P4S5A GF4MX440 żeby przesiąść się na taki oto konfig: P4 2,4 Northwood 533@(nie wiem jeszcze ile pójdzie...:) :lol: Narazie stary ram, ale w przyszłym miechu kupuję 512/400 CL 2.5 Twinmos:) Medion Radeon 9800Pro Stara zasiłka(Feel 300W-narazie trzyma) wymieniam też w przyszłym miesiącu Na końcu moja duma - mobo ze stajni Gigabyte'a - 8KNXP - i875p, czyli wszystko czego człowiek do szczęścia potrzebuje. Nie wypisałem napędów, bo narazie szkoda gadać, ale to także w kolejnym miesiącu(zbrojenie na wakacje) :lol: Jakbyście mogli ocenić ten oto wyżej przedstawiony sprzęt...:> 1493993[/snapback] Jak zapodasz Northwooda @ 800 FSB + Radeon 9800 na zasiłce Feel, to jest szansa, że sprzęt odejdzie do krainy wiecznych łowów ;) poczekaj na nową zasiłkę i dopiero wtedy zaczynaj zabawę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Teraz lecę na BOSSSKIM:) S3 Trio:P:P:P bo mi jeszcze Radek nie przyszedł, a zasiłkę to sobię chyba jutro kupię, może na start Modecoma 350GTF, a potem się na Chiefa przerzucę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ja tez odradzam gigabyte jako mbo do oc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...