Skocz do zawartości
poodel69

Ocena Sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie odstawiłem na bok (składam kompa starym) swój stary wysłużony sprzęt P4 1,7 Williamette 256/PC2100 ECS P4S5A GF4MX440 żeby przesiąść się na taki oto konfig:

P4 2,4 Northwood 533@(nie wiem jeszcze ile pójdzie...:)

:lol:

Narazie stary ram, ale w przyszłym miechu kupuję 512/400 CL 2.5 Twinmos:)

Medion Radeon 9800Pro

Stara zasiłka(Feel 300W-narazie trzyma) wymieniam też w przyszłym miesiącu

Na końcu moja duma - mobo ze stajni Gigabyte'a - 8KNXP - i875p, czyli wszystko czego człowiek do szczęścia potrzebuje.

Nie wypisałem napędów, bo narazie szkoda gadać, ale to także w kolejnym miesiącu(zbrojenie na wakacje) :lol:

Jakbyście mogli ocenić ten oto wyżej przedstawiony sprzęt...:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie odstawiłem na bok (składam kompa starym) swój stary wysłużony sprzęt P4 1,7 Williamette 256/PC2100  ECS P4S5A GF4MX440 żeby przesiąść się na taki oto konfig:

P4 2,4 Northwood 533@(nie wiem jeszcze ile pójdzie...:)

:lol:

Narazie stary ram, ale w przyszłym miechu kupuję 512/400 CL 2.5 Twinmos:)

Medion Radeon 9800Pro

Stara zasiłka(Feel 300W-narazie trzyma) wymieniam też w przyszłym miesiącu

Na końcu moja duma - mobo ze stajni Gigabyte'a - 8KNXP - i875p, czyli wszystko czego człowiek do szczęścia potrzebuje.

Nie wypisałem napędów, bo narazie szkoda gadać, ale to także w kolejnym miesiącu(zbrojenie na wakacje) :lol:

Jakbyście mogli ocenić ten oto wyżej przedstawiony sprzęt...:>

1493993[/snapback]

Jak zapodasz Northwooda @ 800 FSB + Radeon 9800 na zasiłce Feel, to jest szansa, że sprzęt odejdzie do krainy wiecznych łowów ;)

poczekaj na nową zasiłkę i dopiero wtedy zaczynaj zabawę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi