$kubi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Witam! Chciałem zapytać co sądzicie o tym chłodzeniu przedstawionym na rysunku i jak zrobilibyscie wy na moim miejscu? Jest to projekt który chce wprowadzic w zycie ;) Może coś jest tam złe niepotrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 No niestety było już na forum. Poczytaj tutaj: Lina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja nie pytam o to jak on ma miec czy tez jak radzicie tam ... ja pytam co sadzicie o tym co na rysunku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Jest dobrze można zrezygnować z tego wiatraka cytuje "tylko nie wiem z której strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Witam! ten wiatrak z sufitu budy i z przodu boku bym sobie darował. Dałbym tylko jeden cichy na tył /pod zasiłką/ i poszerzył otwory wciągające z przodu budy - tak mam u siebie i nie narzekam /mam tez wiatrak z przodu,ale pisałeś że nie masz miejsca na taki - trudno:(/ pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 @ $kubi Pyt.: A co byłoby gdyby każdy pokazywał swój rysunek i pytał się co o tym sądzimy? Odp.: Bałagan No offence Mój błąd - zamiast dać link do swojego posta dałem do całego tematu. Co do twojego projektu: Jeżeli chodzi o wiatrak wciągający i tunel wypowiedziałem się w tamtym temacie. Natomiast jeżeli chodzi o montowanie dodatkowego wentylatorka w zasilaczu, to moim zdaniem ma to sens jeżeli org. went. ma być spowolniony - dzięki dodatkowemu went. przepływające powietrza będzie kierowane na grzejące się elementy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ok no to będzie tak , jeszcze nie wiem tylko czy xp+arctic czy freeezra .... Kiedyś zmienie bude i dam cos do przodu ... a jak nie to plexi z boku zrobie z wentylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No i git niech tak zostanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ok wiec tak zostanie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...