Gość Mac4 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Na stockowym 84c w stress, na pentagramie....55c w stress :blink: róznica ogromna ;] Dzięki B) Rzeczywiście róznica nie jest mała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 jaka pasta jest dołączona do zestawu Freezone XC-80 Al. jakiej jest ona jakości, czy da się ja nromalnie rozprowadzic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 pasta zwykły silikon, ładne się rozprowadza, wiadomo że lapiej dać arctic ceramiqe ale od biedy moze być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 a czy ten silikon w miare dobrze odprowadza ciepło i czy nie przewodzi prądu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Dwa razy nie, nie odprowadza dobrze i nie przewodzi prądu. Silikon jest bo jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ok, dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) A ja używam tego silikonu i na Pentku AlCu rdzen (R360) kreci się bez zadnych artefaktow do wartości 445MHz, czyli nie taka zła ta pasta. Edytowane 2 Marca 2006 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ja mam gdzieś jeszcze 2 opakowania tej pasty :P Mam ac5 i jest spoko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 http://dzikie.net/index.php?news=3867 Jakieś bliższe info nt. VF-900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 http://dzikie.net/index.php?news=3867 Jakieś bliższe info nt. VF-900 a co ma piernik do wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) ja mam na rdzeniu titana silver i przyznaje że jest całkiem całkiem, a ten silikon nie jest taki zły ;) Edytowane 5 Marca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 pojawiły sie wkońcu owe coolerki w proline cena powala nawet o 20 zeta mniej ( link ) ogólne wypasik czekam aż bedzie szerzej dostępne a nie tylko we Wrocławiu i sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 pojawiły sie wkońcu owe coolerki ... czekam aż bedzie szerzej dostępne a nie tylko we Wrocławiu i sklepiea gdzie jeszcze maja byc dostepnejak nie w sklepie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 a gdzie jeszcze maja byc dostepnejak nie w sklepie ?a no bo nie chce płacić za przesyłke to bym chciał żeby były w Gliwicach i w tedy mam 10 min autobusem i jest git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Szkoda że nie ma AluCu... Alu bez radiatorów, Cu z, ale droższa... w sumie to 85 zł to niby nie tak dużo za chłodzenie na grafike, ale jakby mi wiatrak nawalił czy coś... no nie wiem, chyba Alu jednak wezme.... do 66gt starczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ceny tak i tak nie są rewelacyjne :P Za wersję AlCu dałem 60zł w sowim mieście 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ta... tylko te są "nowe" i niby lepsze... w poprzedniej wersji sporo osób narzekało na jakośc wiatraka... może teraz będzie lepiej... więc zależnie od kasy jaką dostane na urodziny, kupie za 49 lub 85 ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 pozatym poprawiony jest sposób montowonia z zdjęcia widać że bardziej podobny do tego co ma zalman może wkońcu nie bedzie tyle tego przeklinania podczas montażu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Zakładałem sam 2 penty i nie miałem z tym wiekszych problemów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) tak wogóle ma ktoś już ten coolerek (xc-70 cu+)? bo interesuje mnie jego wydajność i jak z montażem i wogóle opina onim. przydałby mi sie taki na mojego radka. aktualnie zbieram kase ale już ciut brakuje bo jeszcze chce lepszą paste kupić bo tak na tym silikonie to nie bardzo na jakieś o/c jechać Edytowane 5 Marca 2006 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 A jak z głośniością w tym XC-70Al tak samo jak 80Al czy trochę głośniejszy, no bo w końcu 70 ma większe obroty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 panowie - mamy już turbo2 w sklepach :D :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=185240&st=30 yea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Szkoda tylko że już mam pentagrama ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wtrące sie do tematu (nieczytalem wszystkich stron bo mam malo czasu) szukajaka mi nic nie powiedziala (albo nie umiem szukac :P ) mam 6600GT na PCI-E i jedni mowia ze pentagram nie wchodzi na gt pci-e jak to jest czy da rade zaorzyc pentiego AL na mojego 66GT PCI_E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Da radę założyć, ja mam na mojej GE załozonego i nie było wiekszych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 dzieki kupie sobie AL chyba a jak myslicie czy warto dolorzyc do ALCU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 To AlCu masz radiatorki :] Jak byś nawet kupił oddzielnie radiaory i pntagrama Al to cena jest podobna do wersji AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 To AlCu masz radiatorki :] Jak byś nawet kupił oddzielnie radiaory i pntagrama Al to cena jest podobna do wersji AlCu Prawda :P ja tak zrobiłem, ze najpierw kupiłem AL a potem radiatorki i cena wyszła jak za ALCU ale gdy kupowałem cooler nie miałem wiecej kasy... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Jutro zdam relacje z XC70AL na 66gt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ludzie przeicież za 55zł macie zalmana alcu co pewnie taką xc70 zjada na dzien dobry http://www.pc-shop.pl/product_info.php?cPa...d70f1fa5e6687fb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...