psz3mo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a ja mam ta blaszke zmodyfikowaną ;) kolega zrobił mi mniejsza z aluminium :) bo nie chciałem oryginalnej niszczyć, a nie mieściły sie radiatorki na pamięci i teraz wszystko śmiga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) zmienilem koledze w tym pentagramie wiatraczek na op1 i ma spokoj z terkotaniem tak wiec kupno pentagrama moim zdaniem nie oplaca sie cena op1 33zl pentagram xc 92zl no i oczywiscie ta przerobka i na dodatek nie swieci juz Edytowane 13 Lutego 2006 przez Umbrella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Własnie dzisiaj usłyszałem terkotanie :/ Jak myslicie czy jak będzie większe to będzie mozna oddać do gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak dla mnie to już klasyfikuje się na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja oddalem terkoczacego i dostalem z wymienionym coolerkiem spokojnie mozecie oddawac... za free wymienia wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 To to ja rozumiem :D Dzieki chłopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) dadziuk lepiej jak by kaske oddali Edytowane 13 Lutego 2006 przez Umbrella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Oddali by kase i bym sie dołożył do zalmana :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) czy ten pentagram XC-80 Al ma jakieś efekty świetlne ?? i jak jest mocowany, na kołki ?? co byście zamiast tego pentagtrama polecili w tej cenie, zależy mi głownie na ciszy. i czy są przejściówki z 3 pinów na 2 piny Edytowane 14 Lutego 2006 przez terror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 al świeci sie na niebiesko, alcu i cu na czerwono, mocowany jest na srubki z nakretkami a od spodniej strony dokladana jest zapinka, żeby uszyyenic karte. nie ma przejściówek z 3 na 2 piny bo na tym 3 to pewnie idzie dioda. po prostu podlaczasz to do plyty głównej odciążając karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 3 kabelek to jest raczej monitorowanie obrotow :D terror >> mozesz podpiac go do karty, tylko trzeba troche pokombinowac - czerwony do plusa na karcie, a czarny do minusa na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 aha, czyli rozmumiem że zamontuje go na karcie na której było montowane poprzednio chłodzenie na dwóch kołkach o rozstawie 55 mm ?? pozdrawiam m.z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 zapinka ma rozmiar regulowany, zapniesz wszystko o rozstawie 55-77 mm więc na 55 nie ma problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 jak dla mnie to jest lekka przesada <_< PENTAGRAM FREEZONE XC-80 Al Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 jak dla mnie to jest lekka przesada <_< PENTAGRAM FREEZONE XC-80 Al i to wcale nie lekka :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 jak sprawdzić ilość obrotów w Freezone XC-80 Al podłączonym wtyczką 3 pinową bezpośrednio do płyty głównej ?? . i czy jeśli zastosuje rozgałęziacz do którego podepnę wiatraczek w obudowie i w/w chłodzenie to czy odczytam obydwa naraz czy tylko jedno z nich, i które ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 @terror - 1. tak 2. nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 czyli rozumiem, że po podpięciu rozgałęziacza odczytam obroty tylko jednego, tak ?? Ale którego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 nie odczytasz wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 :/ to lipa... ale dzięki za odpowiedź. a jak odczytac ilość obrotów w/w chłodzenia bezpośrednio podłączonego do płyty głównej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 everest, itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) SpeedFan Edytowane 16 Lutego 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 spped fan miał na mysli program speedfan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ok, dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jest jeszcze jedno rozwiazanie specjalny panel - troche to kosztuje ale takze ma kilka innych przydatnych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 miał na mysli program speedfan ;)juz poprawione, nawet nie popatrzyłem co napisałem ;) Jest jeszcze jedno rozwiazanie specjalny panel - troche to kosztuje ale takze ma kilka innych przydatnych rzeczyTańsze ale na stałe to kupic regulatory napięcia do kazdego z wentylatorów i ustawić sobie prędkość jaką sie chce (koszt 1 to jakieś 8-10zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Tańsze ale na stałe to kupic regulatory napięcia do kazdego z wentylatorów i ustawić sobie prędkość jaką sie chce (koszt 1 to jakieś 8-10zł) Dla mnie nie by się nie chciało otwierać za każdym razem budy jak bym chiał zagrać np w MW 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Dla mnie nie by się nie chciało otwierać za każdym razem budy jak bym chiał zagrać np w MW 8) to niech sobie zrobi w budzie dziurę, taką żeby rękę zmieścić :P :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 to niech sobie zrobi w budzie dziurę, taką żeby rękę zmieścić :P :lol2:albo murzyna niech zatrudni B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 pojawiła sie nowa wersja http://w2.sirius.pl/news_wiecej.php?PubId=6716 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...