matikk Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam pytanie! Ile czeba miec tych terenów aby rozpoczac finalowa misje oraz czy da sie cos takiego zrobic zeby zagarnac wszystkie tereny i inne gangi juz sie wiecej nie pojawialy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jestem już w trzecim mieście czylui Las Venturas ale jeszce go dokładnie nie zwiedzałem, fajne są misje po wykupieniu Wang Cars, a najlepsza to Test Drive :) Mam już pełny skill z MicroSMG czyli moge mieć dwa naraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam pytanie! Ile czeba miec tych terenów aby rozpoczac finalowa misje oraz czy da sie cos takiego zrobic zeby zagarnac wszystkie tereny i inne gangi juz sie wiecej nie pojawialy?? 1502213[/snapback] Sweet do Ciebie zxadzwoni jak juz bedzie ok podobno jak przejmiesz wszystkie to juz ich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A ja mam pełny skill z SMG czyli mogę chodzić z MP5 :) Teraz skończyłem robićmisję karetką i mam już full życie (tak jak chaos) a przedtem zrobiłem misje strażą. Teraz mi zostały jeszcze taksówki i policja :] Mam takie pytanko, czy szkoła łodzi i samolotów jest w San Fierro czy w Las venturas ?? Bo samochody już zdałem (narazie na brąz, ale mam parę na srebro - dziś sie pobawię jeszcze :) ) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A ja mam pełny skill z SMG czyli mogę chodzić z MP5 :) Teraz skończyłem robićmisję karetką i mam już full życie (tak jak chaos) a przedtem zrobiłem misje strażą. Teraz mi zostały jeszcze taksówki i policja :] Mam takie pytanko, czy szkoła łodzi i samolotów jest w San Fierro czy w Las venturas ?? Bo samochody już zdałem (narazie na brąz, ale mam parę na srebro - dziś sie pobawię jeszcze :) ) Pozdro 1502242[/snapback] W San Fierro nie widziałem szkółki z łodziami więc zapewne jest w Las Venturas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 RIP tak przeliczajac na godziny:ile mw czasu zajelo Ci przejscie gry ?? 1502185[/snapback] w statsach mam playing time: 38h B) Mam pytanie! Ile czeba miec tych terenów aby rozpoczac finalowa misje oraz czy da sie cos takiego zrobic zeby zagarnac wszystkie tereny i inne gangi juz sie wiecej nie pojawialy?? 1502213[/snapback] ja konczylem finalowa misje majac 45% terenow, wiec nie to nie gra roli czy bedziesz mial 100% czy 30%, dlatego ze.... no wlasnie nie bede spojlerowal :) Mam takie pytanko, czy szkoła łodzi i samolotów jest w San Fierro czy w Las venturas ?? 1502242[/snapback] las venturas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 co za laps usunal mojego posta ? jezzcze raz pytam moglby ktos zapdac mapke z zaznaczonym miejscem gdzie sa zaklady na konie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti804 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 POMOZCIE!!!! mam taki problem ze jak jestem w menu i wchodze do"display setup" a nastepnie chcem wejsc do opcji gdzie sie zmiena grafike"Advanced",gdy tylko na to nacisne to wyskajue mi cos takiego.. "wystapil blad z aplikacja gta_sa.exe i zostanie ona zamknieta." mam tylko do wyboru 3 opcje "debuguj", "wyslij raport o bledach", "nie wysylaj" czasami taki blad wychodzi podczas grania np po 20 min po odpaleniu... <_< BARDZO PROSZE O POMOC <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mam prośbe mógłby mi ktoś wysłać save po skończeniu szkółki latania bo nie moge tego przejść :sad: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 macie mapke ze wszystkimi ciekawszymi miejscami w grze (zaklady tez) http://members.chello.pl/b.wielanek/sa.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mam prośbe mógłby mi ktoś wysłać save po skończeniu szkółki latania bo nie moge tego przejść :sad: :oops: 1502304[/snapback] juz ostatnio tez ktos prosil i napisalem mu tak i Ciebie in my opinion tez dotyczy "jestes cienki bolek jak nie umiesz tego przejsc". takie prosby powinny byc kasowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 nie twoja sprawa że nie umiem tego przejść,ajk masz tak mi pomóc to lepiej nie pisz nic OK.??.To jak wyśle mi ktoś tego save po lataniu na emaila david0@vp.pl, z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti804 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 please nie ignorujcie mojego problemu ktory znajduje sie kilka postow wyzej :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam mam problem. Konfiguracja mojego kompa znajduje sie w podpisie. SA chodzi mi na full detalach, ale dopiero po wylaczeniu przyspieszenia sprzetowego dla kart dzwiekowej. Jednak po wylaczeniu w filmikach dzwiek idzie szybciej od obrazu, nie wiecie jak mozna temu zaradzic??( bez wlaczania go na nowo). Gdy przyspieszenie sprzetowe jest wlaczone na kazdej rozdzielczopsci i detalach mam 15-20 fps caly czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) @deek no to skoro nie potrafisz przejść szkoły latania to życze powodzenia w dalszym misjach które będą opierać sie na samolotach bądź helikopterkach ! Ćwicz, ćwicz, i ćwicz ! Sam musisz przejść , chyba że bedziesz prosić o save'a po każdej misji "latającej". A jest ich troche.... Edytowane 18 Czerwca 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 właśnie jestem po misji z flarami na pustyni. musiałem rozwalić parę helikopterów bazooką :) ta gra z misji na misję bardziej wciąga. o a przy okazji - podczas misji zdobyłem po raz pierwszy spadochron, to jest dopiero zabawa! z resztą zobaczcie sami! TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...user... Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Sorki za lamerskie pytanko ale ma ktoś cheatsy albo savy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mi już k....a siadają nerwy... głupio się czuje ale.... czy ktoś przesłałby mi save po misji z tymi p@#%$#%#$mi samolotami RC u zero ? (chodzi o tą misje w której trzeba kurierów zabić) będę wdzięczny....... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Sorki za lamerskie pytanko ale ma ktoś cheatsy albo savy? 1502384[/snapback] masz racje .. tym bardziej ze bez sera.. savy ma kazdy kto gra :P a cheaty .. coz .. cheaty maja lamerzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mi już k....a siadają nerwy... głupio się czuje ale.... czy ktoś przesłałby mi save po misji z tymi p@#%$#%#$mi samolotami RC u zero ? (chodzi o tą misje w której trzeba kurierów zabić) będę wdzięczny....... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: 1502404[/snapback] ludzie ja nie wiem co z wami ? :) jakiś pr0 gamer czy coś w tym stylu nie jestem a misja dla mnie była bardzo prosta bo przeszedłem ją za drugim razem. ( za pierwszym zabrakło poprostu benzyny na powrót :) ) wystarczy sie skupić i nie sterować gwałtownie tym samolocikiem... liczy sie wyczucie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ej moznaby jakos zrobic zeby w grze jak sie slucha swojego radia lecialo radio internetowe, np radiostacja? wklejenie skrotu do radia w WMP chyba nic nie da, moze ktos juz cos takiego robil w poprzednich czesciach? 1502131[/snapback] Po prostu odpal w tle ;) Sam czasami słucham RMF FM ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ludzie ja nie wiem co z wami ? :) jakiś pr0 gamer czy coś w tym stylu nie jestem a misja dla mnie była bardzo prosta bo przeszedłem ją za drugim razem. ( za pierwszym zabrakło poprostu benzyny na powrót :) ) wystarczy sie skupić i nie sterować gwałtownie tym samolocikiem... liczy sie wyczucie :) 1502420[/snapback] jał, przechodzę (raczej próbuje przejść) od 2 dni i lipa :| staram się lecieć łagodnie ale gdy zniżam się do kolesi samolot zaczyna mi wariować....... ehh, olać :P popróbuje znowu wieczorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) juz ostatnio tez ktos prosil i napisalem mu tak i Ciebie in my opinion tez dotyczy "jestes cienki bolek jak nie umiesz tego przejsc". takie prosby powinny byc kasowane 1502313[/snapback] Sorry R.i.P. ale nie sądzisz że powinieneś powstrzymać się od takich komentarzy złaszcza że sam się przyznałeś do stosowania trainerów? I potem chwalisz się przejsciem gry jakby to było niewiadomo co. Przejdź szkólke jazdy na złota to bedzie coś. No offence. Pozdro. A wracając do tematu, prośby o savy rzeczywiście są troche nie na miejscu w sytuacji gdy po prostu nie możemy czegoś przejść lub się nam nie chce. Rozumię przypadek gdy są problemy techniczne typu zwis przy którejś misji lub jakaś "ślepa uliczka" w grze. A tak poza tym co to za frajda jak ktoś przejdzie gre za mnie? Ja tez jeszcze pare postów temu kląłem na BLODRING ale w koncu za 769ym razem udało mi się przejść. EDIT Kolejna szkółka na złota na moim koncie. Tym razem motocykle. najtrudniejszy trick: Jump+Stoppie moim zdaniem. Monstertruck'a dostajemy za pierwsze miejsce w wyscigu 8 track czy jakos tak. EDIT2 Sposob na szybszą jazdę motorem. Przy wcisnietym gazie napierasz impulsowo w klawisz odpowaidający za przechylenie ciała do przodu, ale tak żeby CJ nie stawał na motorze, tylko pochylał. Super prędkość i efekt blura powinien być widoczny od razu. Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Mała rada w VC tez była misja tego typu (z podobnym samolocikiem tylko tamten mial bomby :P) tez trzeba bylo za...zabic ;) to robilo sie to tak ze podlatywalo sie tam i przejeżdżało sie tych Kubańczyków zdaje sie ;] === Podjedz do nich zanim otworzysz ogien upewnij sie ze zgina najlepiej rozjebac samochod,rower motor czy co tam jeszcze maja ;] takim sposobem zostanie ci duzo paliwa a na koniec trzeba wbic sie na budynek tego sklepu jedź wzdłuż stadionu i samolocik sie wzbije na jakis budynek ustaw go naprzeciwko czerwonego kwadratu ;] Fly B) Wazne !!! jesli chcesz zeby ten samolicik wzbil sie w powietrze nie ruszaj klawiszami odpowiadajacymi za ruch tylko ewentualnie Q->>skret w lewo E->>w prawo mission complete :wink: Sam opanowałem trudna sztuke latania tym samolicikiem oraz samolotami ;) Nie mniej jednak to jest dobry sposob B) Edytowane 18 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ta misja z samolocikiem jest prosta ;] Ale ta nastepna jest nie do wykonania :| :P Tą misje z kurierami trzeba robic bardzo spokojnie, podlatujemy - seria z karabinka i nastepny cel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Nastepna to pryszcz ;] polecam odrazu pousuwać wszystkie beczki usunac (bombami w bazie) mini czołgi ;) platforme na most wziąsc również z bazy :D potem leciec po nastepna czekac az Zero dojedzie do 2 mostu polozyc i Finish :P mi zostało grubo ponad 2 min ;] Edytowane 18 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja najpierw rozwaliłem czołgi, później zrobiłem mosty a na końcu beczki i też zostały 2 minuty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 zobaczcie w sklepie u ZERO..na polkach stoja do kupienia (chyba to to) postacie z Vice City i Manhunt'a :razz: :razz: :razz: albo ewentualnie to pudelka z grami, ale raczej to pierwsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 no wyśle mi kotś tego save po tej szkole latania??, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 no wyśle mi kotś tego save po tej szkole latania??, 1502520[/snapback] juz ci mowilismy że jeżeli sam tego nie zrobisz, to nie ma sensu abyś dalej w tą gre grał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...