Skocz do zawartości
Crosis

Grand Theft Auto: San Andreas

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie!

Ile czeba miec tych terenów aby rozpoczac finalowa misje oraz czy da sie cos takiego zrobic zeby zagarnac wszystkie tereny i inne gangi juz sie wiecej nie pojawialy??

1502213[/snapback]

Sweet do Ciebie zxadzwoni jak juz bedzie ok

podobno jak przejmiesz wszystkie to juz ich nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pełny skill z SMG czyli mogę chodzić z MP5 :) Teraz skończyłem robićmisję karetką i mam już full życie (tak jak chaos) a przedtem zrobiłem misje strażą. Teraz mi zostały jeszcze taksówki i policja :] Mam takie pytanko, czy szkoła łodzi i samolotów jest w San Fierro czy w Las venturas ?? Bo samochody już zdałem (narazie na brąz, ale mam parę na srebro - dziś sie pobawię jeszcze :) )

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pełny skill z SMG czyli mogę chodzić z MP5 :) Teraz skończyłem robićmisję karetką i mam już full życie (tak jak chaos) a przedtem zrobiłem misje strażą. Teraz mi zostały jeszcze taksówki i policja :] Mam takie pytanko, czy szkoła łodzi i samolotów jest w San Fierro czy w Las venturas ?? Bo samochody już zdałem (narazie na brąz, ale mam parę na srebro - dziś sie pobawię jeszcze :) )

Pozdro

1502242[/snapback]

W San Fierro nie widziałem szkółki z łodziami więc zapewne jest w Las Venturas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RIP tak przeliczajac na godziny:ile mw czasu zajelo Ci przejscie gry ??

1502185[/snapback]

w statsach mam playing time: 38h B)

Mam pytanie!

Ile czeba miec tych terenów aby rozpoczac finalowa misje oraz czy da sie cos takiego zrobic zeby zagarnac wszystkie tereny i inne gangi juz sie wiecej nie pojawialy??

1502213[/snapback]

ja konczylem finalowa misje majac 45% terenow, wiec nie to nie gra roli czy bedziesz mial 100% czy 30%, dlatego ze.... no wlasnie nie bede spojlerowal :)

Mam takie pytanko, czy szkoła łodzi i samolotów jest w San Fierro czy w Las venturas ??

1502242[/snapback]

las venturas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POMOZCIE!!!! mam taki problem ze jak jestem w menu i wchodze do"display setup" a nastepnie chcem wejsc do opcji gdzie sie zmiena grafike"Advanced",gdy tylko na to nacisne to wyskajue mi cos takiego..

"wystapil blad z aplikacja gta_sa.exe i zostanie ona zamknieta."

mam tylko do wyboru 3 opcje "debuguj", "wyslij raport o bledach", "nie wysylaj"

czasami taki blad wychodzi podczas grania np po 20 min po odpaleniu...

<_< BARDZO PROSZE O POMOC <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam prośbe mógłby mi ktoś wysłać save po skończeniu szkółki latania bo nie moge tego przejść  :sad:  :oops:

1502304[/snapback]

juz ostatnio tez ktos prosil i napisalem mu tak i Ciebie in my opinion tez dotyczy "jestes cienki bolek jak nie umiesz tego przejsc". takie prosby powinny byc kasowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem. Konfiguracja mojego kompa znajduje sie w podpisie. SA chodzi mi na full detalach, ale dopiero po wylaczeniu przyspieszenia sprzetowego dla kart dzwiekowej. Jednak po wylaczeniu w filmikach dzwiek idzie szybciej od obrazu, nie wiecie jak mozna temu zaradzic??( bez wlaczania go na nowo). Gdy przyspieszenie sprzetowe jest wlaczone na kazdej rozdzielczopsci i detalach mam 15-20 fps caly czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@deek

no to skoro nie potrafisz przejść szkoły latania to życze powodzenia w dalszym misjach które będą opierać sie na samolotach bądź helikopterkach ! Ćwicz, ćwicz, i ćwicz ! Sam musisz przejść , chyba że bedziesz prosić o save'a po każdej misji "latającej". A jest ich troche....

Edytowane przez GuC!o^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie jestem po misji z flarami na pustyni. musiałem rozwalić parę helikopterów bazooką :) ta gra z misji na misję bardziej wciąga. o a przy okazji - podczas misji zdobyłem po raz pierwszy spadochron, to jest dopiero zabawa!

z resztą zobaczcie sami!

TUTAJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi już k....a siadają nerwy...

głupio się czuje ale.... czy ktoś przesłałby mi save po misji z tymi p@#%$#%#$mi samolotami RC u zero ? (chodzi o tą misje w której trzeba kurierów zabić)

będę wdzięczny....... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi już k....a siadają nerwy...

głupio się czuje ale.... czy ktoś przesłałby mi save po misji z tymi p@#%$#%#$mi samolotami RC u zero ? (chodzi o tą misje w której trzeba kurierów zabić)

będę wdzięczny....... :mur:  :mur:  :mur:  :mur:  :mur:

1502404[/snapback]

ludzie ja nie wiem co z wami ? :) jakiś pr0 gamer czy coś w tym stylu nie jestem a misja dla mnie była bardzo prosta bo przeszedłem ją za drugim razem. ( za pierwszym zabrakło poprostu benzyny na powrót :) )

wystarczy sie skupić i nie sterować gwałtownie tym samolocikiem... liczy sie wyczucie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej moznaby jakos zrobic zeby w grze jak sie slucha swojego radia lecialo radio internetowe, np radiostacja? wklejenie skrotu do radia w WMP chyba nic nie da, moze ktos juz cos takiego robil w poprzednich czesciach?

1502131[/snapback]

Po prostu odpal w tle ;)

Sam czasami słucham RMF FM Dołączona grafika ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie ja nie wiem co z wami ? :) jakiś pr0 gamer czy coś w tym stylu nie jestem a misja dla mnie była bardzo prosta bo przeszedłem ją za drugim razem. ( za pierwszym zabrakło poprostu benzyny na powrót :) )

wystarczy sie skupić i nie sterować gwałtownie tym samolocikiem... liczy sie wyczucie :)

1502420[/snapback]

jał, przechodzę (raczej próbuje przejść) od 2 dni i lipa :|

staram się lecieć łagodnie ale gdy zniżam się do kolesi samolot zaczyna mi wariować.......

ehh, olać :P

popróbuje znowu wieczorem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz ostatnio tez ktos prosil i napisalem mu tak i Ciebie in my opinion tez dotyczy "jestes cienki bolek jak nie umiesz tego przejsc". takie prosby powinny byc kasowane

1502313[/snapback]

Sorry R.i.P. ale nie sądzisz że powinieneś powstrzymać się od takich komentarzy złaszcza że sam się przyznałeś do stosowania trainerów? I potem chwalisz się przejsciem gry jakby to było niewiadomo co. Przejdź szkólke jazdy na złota to bedzie coś. No offence. Pozdro.

A wracając do tematu, prośby o savy rzeczywiście są troche nie na miejscu w sytuacji gdy po prostu nie możemy czegoś przejść lub się nam nie chce. Rozumię przypadek gdy są problemy techniczne typu zwis przy którejś misji lub jakaś "ślepa uliczka" w grze. A tak poza tym co to za frajda jak ktoś przejdzie gre za mnie? Ja tez jeszcze pare postów temu kląłem na BLODRING ale w koncu za 769ym razem udało mi się przejść.

EDIT

Kolejna szkółka na złota na moim koncie. Tym razem motocykle. najtrudniejszy trick: Jump+Stoppie moim zdaniem. Monstertruck'a dostajemy za pierwsze miejsce w wyscigu 8 track czy jakos tak.

Dołączona grafika

EDIT2

Sposob na szybszą jazdę motorem. Przy wcisnietym gazie napierasz impulsowo w klawisz odpowaidający za przechylenie ciała do przodu, ale tak żeby CJ nie stawał na motorze, tylko pochylał. Super prędkość i efekt blura powinien być widoczny od razu.

Edytowane przez Mogiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała rada w VC tez była misja tego typu (z podobnym samolocikiem tylko tamten mial bomby :P) tez trzeba bylo za...zabic ;) to robilo sie to tak ze podlatywalo sie tam i przejeżdżało sie tych Kubańczyków zdaje sie ;]

===

Podjedz do nich zanim otworzysz ogien upewnij sie ze zgina najlepiej rozjebac samochod,rower motor czy co tam jeszcze maja ;]

takim sposobem zostanie ci duzo paliwa a na koniec trzeba wbic sie na budynek tego sklepu jedź wzdłuż stadionu i samolocik sie wzbije na jakis budynek ustaw go naprzeciwko czerwonego kwadratu ;] Fly B)

Wazne !!! jesli chcesz zeby ten samolicik wzbil sie w powietrze nie ruszaj klawiszami odpowiadajacymi za ruch tylko ewentualnie Q->>skret w lewo

E->>w prawo

mission complete :wink:

Sam opanowałem trudna sztuke latania tym samolicikiem oraz samolotami ;)

Nie mniej jednak to jest dobry sposob B)

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nastepna to pryszcz ;] polecam odrazu pousuwać wszystkie beczki usunac (bombami w bazie) mini czołgi ;)

platforme na most wziąsc również z bazy :D potem leciec po nastepna

czekac az Zero dojedzie do 2 mostu polozyc i Finish :P

mi zostało grubo ponad 2 min ;]

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczcie w sklepie u ZERO..na polkach stoja do kupienia (chyba to to) postacie z Vice City i Manhunt'a :razz: :razz: :razz: albo ewentualnie to pudelka z grami, ale raczej to pierwsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi