raven_88 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ehh...zaczyna mnie wqrzać to pitolenie o grafie w SA... Do jasnej ciasnej od samego początku było wiadome, że gra będzie na silniku 3/VC i że ogólnie SA to będzie takie VC do kwadratu... Nie rozumiem osób czepiających się oprawy...gra jest konwersją (jakby nie patrzeć) z konsoli (nienajnowszej już zresztą), jedynie podbito rozdziałkę textur (o czym też było wcześniej wiadomo)... Jak już Caeres powiedział - liczy się grywalność a nie grafa...jak ktoś patrzy na grafę - proszę bardzo, ale to nie o to tu chodzi... A gra jest ładna...mówcie co chcecie... Jak to Franz M. mówił...nie chce mi się z wami gadać...:|...idę grać...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 kasy jest w tej grze za duzo imho..a moze inaczej..za latwo ja zdobyc..tak samo respect..podbilem tereny w Los Santos i mam na maxa.. 1503329[/snapback] podbiles juz wszystkie tereny w los santos?? Sa jeszcze te gangi i czy cie atakuja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 hehe, co do odniesien do innych gier, to w poblizu miejsca, gdzie sa zawody low-riderow, jest billboard z objechanym True Crime ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZielokOP Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja mam GF2 i DX9c i mi chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam takie pytanie - czy u was gra pamięta ustawienie dla własnego radia? (user track player). Ja za każdym razem jak ustawie żeby domyślnie odgrywało moją muzę to po wyjściu z gry znów przestawia mnie na inne radio :mur: Chciałbym taki motyw, że za każdym razem jak wejdę do obojętnie jakiego pojazdy odrgrywana była moja muzyka. Da się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Chciałbym taki motyw, że za każdym razem jak wejdę do obojętnie jakiego pojazdy odrgrywana była moja muzyka. Da się? 1503845[/snapback] w opcjach audio > auto tune ON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viktor777 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Po kilku minutach grania wyskakuje mi błąd pliku vorbis.dll i gra wychodzi do windowsa czy ktoś może mi pomóc ?? P4 3.2 Mhz Asus P4P800-E 2x512 ddr (4oomhz) GeForce FX 5900XT SoundBlaster Live! 5.1 Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Viktor777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a ja powtórze pytanie jak rozpakowac to aktualizacje 4.57 do dźwięków pomóżcie bo grać chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scar Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam takie pytanie - czy u was gra pamięta ustawienie dla własnego radia? (user track player). Ja za każdym razem jak ustawie żeby domyślnie odgrywało moją muzę to po wyjściu z gry znów przestawia mnie na inne radio :mur: Chciałbym taki motyw, że za każdym razem jak wejdę do obojętnie jakiego pojazdy odrgrywana była moja muzyka. Da się? 1503845[/snapback] mam ten sam problem i obawiam sie ze ucho mamy w tym momecie, programisci zaniedbali sobie to troszke, dobrze ze po wyjsciu z gry nasz cj nie przebiera sie w standard ciuchy, albo sie miasto nie zakrywa :) naszczescie to tylko radio, ale i tak ryje banie, przewaznie zapominam sie i nie przelanczam muzy tylko tne dzide, a w statach mam jakies najczesciej urzywane radio jakas bule :P ale gra jest kozak, wlasnie zmeczylem misje u zeta ta z chelikopterkiem (ciezka ale jak sie wykmini patent to jeszcze zostaje nawet czasu) teraz biore sie za szkole latania :) niechcem sejwow cudzych, sam sie zmecze :) zostala mi tylko petla, beczka i skok ze spadochronem :) damy rade! wiele osob chcialo sejwy po tym, jak przejde to i tak niedostaniecie (trzeba sie nauczyc latac bo inaczej dalsza gra niema sensu) ale dla tych co maja wielkie problemy poradzilbym zmiencie kamere na taka z pierwszej osoby! tez niemoglem zmeczyc juz pierwszego lotu po punktach! a jak dalem sobie wspomniana kamere to odrazu za pierwszym razem, na boki sterujcie a,d wiem ze wydaje sie gozej ale np. chcecie w lewo to wylko a i wznoszenie, jak zapedziliscie sie i chcecie kontre to opadanie, wczujcie sie jest prosto, telko teraz ta petla mnie ryje ale damy rade :) mam nadzieje hehe bo nic juz niemam, no tylko transportera, ale pamietam niechcialo mi sie jechac z ta cysterna jak w hak palowni mi siedzi na garbie :) aaaaa moze ktos wie gdfzie mam zawozic auta z listy ??? i jak wyrwac ta babke co stoii kolo szeryfa, w sumie chyba najfajniejsza z calej giery :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Auta masz zawozić do doków w San Fierro. A potem dźwigiem władować na statek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeczlaw Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam!!! Moj problem polega na tym ze nie moge sie dostać do zaawansowanych opcji graficznych. jak probuje sie tam dostać to odrazu gra sie zamyka. moj sprzęt to: PIII 733Mhz 320 Mb ramu g-force 2 mx 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) zdoopiaj stąd wazonie po co komu tipsy podajesz i psujesz zabawe - jak ktos bedzie potrzebował sam sobie znajdzie 1503771[/snapback] co za lol sam "zdoopiaj stąd wazonie"(stary i głupi) jakiś kolego nerwowy po tej potyczce z ZielokOP na temat dx9, a tak na przyszłoś to wyluzuj bo ci pikawa kiedyś od tych nerwów stanie i ZielokOP zapewne podał kody aby ludzie nie szukali ich nie wiadomo gdzie tylko weszli do tego topicu i spisali co chcą a co do dx9 to zapewne jest wymagany, ale nie sprzętowo więc chyba to będzie koniec kłótni a ja powtórze pytanie jak rozpakowac to aktualizacje 4.57 do dźwięków pomóżcie bo grać chce... normalnie, co za pytanie Po kilku minutach grania wyskakuje mi błąd pliku vorbis.dll i gra wychodzi do windowsa czy ktoś może mi pomóc ?? przeinstaluj gre, przeinstaluj stery od grafy, audio, pł.głównej itd. jak to nie pomoże to masz pecha ps. fajnie ze podałes config, Edytowane 19 Czerwca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scar Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Witam!!! Moj problem polega na tym ze nie moge sie dostać do zaawansowanych opcji graficznych. jak probuje sie tam dostać to odrazu gra sie zamyka. moj sprzęt to: PIII 733Mhz 320 Mb ramu g-force 2 mx 200 1503914[/snapback] twoja karta graficzna jest strasznie pocieta! nawet niemasz po co wchodzic do advance bo twoja karta nawet nieobsluzy tamtych opcji ... ale tak sobie przypomnialem ze szwagier ma geforce 2 mx 400 (niby to samo ale do tych opcji wbija lekko) Edytowane 19 Czerwca 2005 przez scar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 w opcjach audio > auto tune ON 1503866[/snapback] Nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeczlaw Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja nie chce włączać dodatkowych opcji tylko troche pozmniejszać wszystko bo mi sie gra zacina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZielokOP Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) JEZELI NIE WIECIE GDZIE MOZNA OKRADAC INNE DOMY I ZARABIAC KASE DAJE WAM SCREENA Z SAMOCHODEM GDZIE STOI (DOKLADNIE) : Edytowane 19 Czerwca 2005 przez ZielokOP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) dziwie sie troche bo grałem w to przez jakies 30min na gf6600 w max detalach i grafika nie była taka o wiele lepsza jaka powinna byc roznica pomiedzy dx 7 a dx9 (gram na 2mx). aa no i efekt gorącego powietrza jest tez na 2mx :D :D Edytowane 19 Czerwca 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Ja jescze tylko dodam od siebie ze grafika jest rzeczywisice archaiczna wymagania jakie gra ma zeby pograc na v. high detalach sa specjalnie wyzylowane aby pokazac ze gra jest super nowoczesna i wymaga super sprzetu. BUHAHAHAHAH. Bardzo prawdopodne jest tez lenistwo programistow bynajmiej jestem przekonany ze gdyby tylko R* chcialo gra by mogla chodzic na gf4 ti w najwyzszych detalach, a napewno by gra wymagala conajmiej 2 razy slabszego sprzetu zeby pograc na v.High niz teraz. Razi napewno syfne wykonanie miasta(niektore tekstury sa tragiczne) i czasami wrecz pustki na ulicach. Jednym slowem na grze sie nie zawiodlem bo tez zbyt wiele od niej nie wymagalem vide. vice city(shit 2 stowki w bloto ver. ps2). ps. gram na 1024x32 2AA i V.high jakby co. Pozdro for all. Edytowane 19 Czerwca 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZielokOP Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Radio Maryja jest juz nawet w San Andreas :D Oni sa wszedzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam Mam małe pytanko odnosnie misji "learning to fly". W 3 zadaniu nie mogę wznieść się na wysokość konieczną do przelecenia przez znacznik.Silnik zwalnia i samolot traci wysokość. Jest na to jakis sposób ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ktoś może instalował omega drivery pod radka 9550 ??, na catalystach 5.6 wychodzi do pulpitu, woem że ktoś pisał na ten temat (tzn. ma tak sam problem na 9550), dodam że doczytałem do 14 strony tematu dalej nie dałem rady :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam Mam małe pytanko odnosnie misji "learning to fly". W 3 zadaniu nie mogę wznieść się na wysokość konieczną do przelecenia przez znacznik.Silnik zwalnia i samolot traci wysokość. Jest na to jakis sposób ?? 1504003[/snapback] zbyt mocno go podrywasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scar Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Witam Mam małe pytanko odnosnie misji "learning to fly". W 3 zadaniu nie mogę wznieść się na wysokość konieczną do przelecenia przez znacznik.Silnik zwalnia i samolot traci wysokość. Jest na to jakis sposób ?? 1504003[/snapback] niemozesz go za mocno podrywac, najlepiej caly czas trzymac standardowo "w" gaz, no i trzeba najlepiej schowac kola standardowo "2" bodajze :)... ... ... a ja mam pytanko dotyczace tej samej misji tylko w 9 zadaniu jak musze zrobic srobe, kto zna jakis dobry patent ? pomozcie bo juz mi sie niechce z tym bawic, mijam pierwszy pierscien, naciskam "a" ale on skreca (robiac srobe)a jak go koryguje na 2 pierscien to wariuje i kicha................. qrcze po skonczeniu napisania tego postu wzielem za ponowna probe i haaa za pierwszym razem :) spoko............................ szkola latania za mna, ciezko bylo ale to dobrze, bardziej jestem zadowolony :D Edytowane 19 Czerwca 2005 przez scar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam mały problem. Gdy gram w pierwszą misje u OG i zaczynam tańczyć to gra nagle zwalnia i nieda sie grać. Nie pomaga nawet zmiana rozdzielczości. Czy ktoś miał coś takiego. Mam GF MX440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja nie wiem jak ten problem rozwiazac... moze zainstaluj winde jeszcze raz? Albo gre przeinstaluj, mozliwe ze cos sie jeb*o podczas instalacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) ktoś może instalował omega drivery pod radka 9550 ??, na catalystach 5.6 wychodzi do pulpitu, 1504033[/snapback] Ja mam Omegi 2597a "od zawsze" nigdy nie używałem catalystów. Jeszcze żadnych problemów nie spotkałem. Na razie chodzi dobrze więc nic nie zmieniam. Może wkrótce spróbuję wersji 2625. Jeżeli ktoś jest dopiero w pierwszym mieście a chciałby sobie polatać (mimo że lotnisko jest zamknięte) to proponuję zwinąć ciężarówkę z najazdem i podstawić pod wejście nad lotnisko. Teraz można motorkiem przeskoczyć lub po prostu przejść przez bramę. I już możemy ćwiczyć latanie poza szkołką :) Nie radzę tylko leciec na pólnoc do Las Venturas bo zaraz będą 4 gwiazdki i nas zestrzeli jakiś myśliwiec ;) BTW. Jak się przejmuje tereny? Trzeba przejśc konkretną misję? Pytam bo zrobiłem może 10 misji dopiero, a tak to jeżdzę i sie delektują okolicą. Tylko problem jest bo za każdym rogiem do mnie strzelają :mur: Edytowane 19 Czerwca 2005 przez koleszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Ja mam Omegi 2597a "od zawsze" nigdy nie używałem catalystów. Jeszcze żadnych problemów nie spotkałem. Na razie chodzi dobrze więc nic nie zmieniam. Może wkrótce spróbuję wersji 2625. Jeżeli ktoś jest dopiero w pierwszym mieście a chciałby sobie polatać (mimo że lotnisko jest zamknięte) to proponuję zwinąć ciężarówkę z najazdem i podstawić pod wejście nad lotnisko. Teraz można motorkiem przeskoczyć lub po prostu przejść przez bramę. I już możemy ćwiczyć latanie poza szkołką :) Nie radzę tylko leciec na pólnoc do Las Venturas bo zaraz będą 4 gwiazdki i nas zestrzeli jakiś myśliwiec ;) BTW. Jak się przejmuje tereny? Trzeba przejśc konkretną misję? Pytam bo zrobiłem może 10 misji dopiero, a tak to jeżdzę i sie delektują okolicą. Tylko problem jest bo za każdym rogiem do mnie strzelają :mur: 1504253[/snapback] Ja zaczalem przejmowac od misji dla Sweeta,w ktorej kazal przejac jakis tam region w parku.Wystarczy,ze 20 x strzelilem 20 typa w glowe i po sprawie :) Pozniej musialem jeszcze tam kogos zabic i mission complited Edytowane 19 Czerwca 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba26 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam problem z przyspieszeniem dzwiekowym. Mianowicie wchodze do dxdiag ustawiam suwak na min. zapisuje i wychodze. Uruchamiam windowsa jeszcze raz daje ponownie na dx diag a suwak ustawiony jest w pozycji domyślnej czyli na max. We właściwosciach pliku odznaczyłem pozycje tylko do odczytu. Co jest grane? Jak to ustawić tak zeby sie zapisało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
placek18 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Witam mam pytanko co do grywalnosci GTA SA Obecnie moj sprzet to Athlon XP 2500+, Epox 8RDA3I, 256RAM...i... GF2 MX ktory musze (jak sie domyslam) wymienic zeby sobie pograc w GTA SA. Czy wymiana karty na GeCube 9550 lub na Sapphire Radeon 9600Pro pomoze (ktory bedzie lepszy)? A moze wystarczy Sapphire Radeon 9550? Czy konieczne bedzie dokupienie kosci 256RAM-u? Nie wiem co zrobic zeby za duzo nie wydac i zrobic zeby GTA chodzilo plynnie...pomozcie :unsure: Edytowane 19 Czerwca 2005 przez placek18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=NaZcA= Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja mam prosbe do dobrych ludzi, moze ktos mi powiedziec gdzie jest klub bilardowy i wyscigi konne ? Dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...