djtomas Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 działa mi patch poprostu nie wrzuciłem go do folderu z grą tylko uruchomiłem na pulpicie i podałem ścieżkę :) SaSHunteRcSS spróbuj patcha, ja lecę sprawdzić czy patch coś dał :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dzisiaj nareszcie za 579 razem przeszłem szkółkę z samolotami uff... już zrobiłem kilka misji w LS :) Aha zapominiałem dodać co do patcha którego podałem że go zaaplikować musicie miec c****a do wersji HOO***M (ale nie wersje Foregin Language Fix) i powinno działać. Bardzo przepraszam szanownych moderatorów i administratorów za to że użyłem tyle nie dozwolonych słów ale chciałem pomóc kolegom :rolleyes: Mam nadzieje że % nie dostane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zainteresowały Was "zaporzyczenia" z innych gier i filmów w SA? Sam znalazłem troche z Terminatora 2 i Manhunt'a. A Wy coś znaleźliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget17 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dj Thomas i co dziabie?? kurdwe ja skopiowalem do katalogu z gre i tak nadal mam jak mial . to co wczesniej pisales . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ten "patch" poprawia tylko blad jak ktos ma dziwna nazwe konta w windzie i mu save'y sie nie robia itp bo gra nie moze znalesc sciezki sobie do swojego katalogu z danymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Elo! Mam następujący problem, mam problemy z dzwiękiem w sa i ściągłem stery nforce 4.57. Oto one: 1509917[/snapback] Jak sterowniki nie maja instalatora to juz problem? Musisz wejsc do menadzera urzadzen, tam wybrac karte dzwiekowa i zrobic aktualizacje sterownika wskazujac mu katalog z rozpakowanymi sterownikami jako zrodlo poszukiwan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ludzie czytajcie FAQ na 1 stronie !! A nie potem zadajecie pytania który były juzpowtarzane parenaście razy !! W FAQ są odpowiedzi !! ------------------------------------------- A co do zapożyczeń z innych gierek to ja znalazłem już ich trochę, a tutaj dam wam 2 przykłady :D Figurki z postaciami z VC - znajdują się w sklepie u ZERO Logo radia V-Rock z Vice City :) Znajduje się ono w Las Venturas. Pozdrawiam i rzyczę miłej gry w San Andreas :wink: Ludzie czytajcie FAQ na 1 stronie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 widget17 - nie działa :( POzdr. PS. niech ktoś zrobi patcha co poprawi dźwięk ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) ...i cos ode mnie (film sie zwal "Reservoir Dogs" Quentina Tarantino-zajeb*sty tak na marginesie) Edytowane 22 Czerwca 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dzisiaj nareszcie za 579 razem przeszłem szkółkę z samolotami uff... już zrobiłem kilka misji w LS :) Aha zapominiałem dodać co do patcha którego podałem że go zaaplikować musicie miec c****a do wersji HOO***M (ale nie wersje Foregin Language Fix) i powinno działać. Bardzo przepraszam szanownych moderatorów i administratorów za to że użyłem tyle nie dozwolonych słów ale chciałem pomóc kolegom :rolleyes: Mam nadzieje że % nie dostane 1510081[/snapback] nie % nie dostaniesz tylko zawieszenie konta na 14 dni. nie jestesmy glupi wiec nie obrazaj nas takimi postami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Help! Mam jakąś misje na plaży. Dostałem cynk z pod baru, że mam jechać na plaże, na impke do jakiego DJ-a, zagaduje tego kolesia przy furgonie z kolumnami i sprzętem audio i nic... Mówi coś że mam się niby bawić i tyle. Stoje w miejscu z tą misją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 podejdz do Pani DJ i zagadaj z nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jak przeszliście tą misje na lotnisku pos Las Venturas co trzeba do samolotu wjechać? Jak sie zbliżam do tej platformy to samolot rwie do przodu i nici bo zaraz potem startuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 podejdz do Pani DJ i zagadaj z nia. 1510258[/snapback] No właśnie tak robie zagaduję (wchodzę na czerwone pole) tego/tą DJ-a, wybieram YES i walnie mi jedno zdanie że mam się bawić i tyle... za 15s znowu zapala się czerwone pole i mogę robić to w nieskończoność. Sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) właśnie doszedłem do misji z tym pionowym samolotem (nazwa mi wypadła z głowy). zmęczyłem się teraz graniem i sobie odpuszcze na dzisiaj ale wiecie może czy do końca jeszcze daleko (tzn. ile mniej więcej misji)? cholera to się robi trudniejsze z czasem :P Edytowane 22 Czerwca 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Boxster wybierz "y" kilka razy. Po każdej wypowiedzianej kwestii tej lady. JPL będąc na motorze wciskaj "up" (strzałkę w górę). Dzięki temu nabierzesz prędkości. Uważaj na beczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jak przeszliście tą misje na lotnisku pos Las Venturas co trzeba do samolotu wjechać? Jak sie zbliżam do tej platformy to samolot rwie do przodu i nici bo zaraz potem startuje. 1510262[/snapback] musisz odrazu jak Cie na motor wrzuca jechać prosto na samolot przez sam środek tych gosic w garniturach i musisz uważać na beczki z samolotu , najlepiej jechać kawałek obok(nie duży) a jak sie zbliżysz do wejścia to dopiero centralnie za samolotem się ustawić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 musisz odrazu jak Cie na motor wrzuca jechać prosto na samolot przez sam środek tych gosic w garniturach i musisz uważać na beczki z samolotu , najlepiej jechać kawałek obok(nie duży) a jak sie zbliżysz do wejścia to dopiero centralnie za samolotem się ustawić ... 1510277[/snapback] beczki lecą zazwyczaj po trzy sztuki, nalicz trzy i podjedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Czy można kupić jakieś inne ubrania niż dresik z kapturem, t-shirt itp. Nie lubię, że tak to określe subkultury afroamerykanów, ich stylu zachowania, mówienia itp. Skoro już jednak muszę grać takim gostkiem to chociaż chciałbym móc go inaczej ubrać np: jakaś marynarka itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dzięki Crosis, pomogło. Zaraz sie biore za następną bo tylke jeszcze te misje mi zostały i jedna dla Triady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 nie moge przejsc misji Los Desperados pisze ze musze zverbowac ziomkow z gangu ale nie wiem jak w faq nic nie bylo w solucjach tez pisze tlylko ze trzeba ich zabrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Celujesz w nich PPM i wciskasz G. Przecież pisze przed misją co zrobić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Boxster wybierz "y" kilka razy. Po każdej wypowiedzianej kwestii tej lady. JPL będąc na motorze wciskaj "up" (strzałkę w górę). Dzięki temu nabierzesz prędkości. Uważaj na beczki. 1510271[/snapback] Ona ciągle nawija to samo i zaraz kończy, za kilkanaście sekund mogę znowu zagadać, a ona mi odp. znowu to samo... i tak ciągle. Sic! Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ona ciągle nawija to samo i zaraz kończy, za kilkanaście sekund mogę znowu zagadać, a ona mi odp. znowu to samo... i tak ciągle. Sic! Cytowanie obrazków jest zabronione - Crosis 1510307[/snapback] a może dla odmiany wciśnij NO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 a może dla odmiany wciśnij NO. 1510311[/snapback] Nie.Wcisnij po kazdym jej zdaniu Y i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Nie.Wcisnij po kazdym jej zdaniu Y i bedzie ok 1510350[/snapback] Zrozum że jak daje YES, to ona mi odpowie to co na fotce i już jest koniec. Za chwile mogę znowu wejsć w czerwone pole i znowu mogę wybrać YES, ona znowu powie to samo zdanie i znowu koniec... i tak w kółko... Próbowałem już wchodzić 10x, raz po razie, ale zawsze słyszę to samo i raczej nie o to tu chodzi... ale o co? :mellow: Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wunat ta morda na avatarze to twoja ? Regards. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zrozum że jak daje YES, to ona mi odpowie to co na fotce i już jest koniec. Za chwile mogę znowu wejsć w czerwone pole i znowu mogę wybrać YES, ona znowu powie to samo zdanie i znowu koniec... i tak w kółko... Próbowałem już wchodzić 10x, raz po razie, ale zawsze słyszę to samo i raczej nie o to tu chodzi... ale o co? :mellow: 1510388[/snapback] wlasnie w tym rzecz ze jak skonczy sie pojawiac ten tekst na monitorze znow wcisnij yes (y) :> bez wychodzenia/wchodzenia ponownie w czerwone pole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 a jak przejsc trzecia misje ze szkoly latania na pustyni?trzeba wzbic sie w powietrze,doleciec do kola i potem skrecic do nastepnego,ale jak sie podnosze do gory to silnik zwalnia i lece w dol.jak to przejsc??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wunat ta morda na avatarze to twoja ? Regards. 1510390[/snapback] :blink: Boże chłopie co to ma do tematu ? :blink: Co do GTA - przypadkowo zabiłem jedną z dziewczynę (a dokładniej to tą w szkole jazdy ;) ) i teraz jej tam nie ma :P Wróci ona jeszcze, czy jest martwa na dobrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...